Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Διαδήλωση με 3 νεκρούς στα Τίρανα

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2011
ΤΙΡΑΝΑ. Τρεις νεκροί και σαράντα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν στη διαδήλωση της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης στα Τίρανα, την Παρασκευή.
Το αντιπολιτευόμενο Σοσιαλιστικό Κόμμα του Εντι Ράμα επιμένει στην έκκλησή της για πρόωρες εκλογές, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Σαλί Μπερίσα για διαφθορά.
Οι διαδηλωτές μετά από τρεις ώρες συγκρούσεων με την αστυνομία έχουν αποσυρθεί μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης, όπου παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Νωρίτερα ο πρόεδρος της Αλβανίας Μπαμίρ Τόπι ζήτησε αυτοσυγκράτηση, ενώ ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Εντι Ράμα κατηγόρησε τις αρχές ότι προκάλεσαν τους διαδηλωτές.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ, η αντιπροσωπεία της ΕΕ και η αποστολή του ΟΑΣΕ στα Τίρανα σε κοινή ανακοίνωση τους εξέφρασαν τη λύπη τους για τα σημερινά επεισόδια στην αλβανική πρωτεύουσα όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται «απευθύνουμε έκκληση προς όλες τις πλευρές για αυτοσυγκράτηση και ηρεμία…επαναλαμβάνουμε την έκκληση για έναρξη εποικοδομητικού διαλόγου και συμβιβασμού για εξεύρεση λύσης στην παρούσα πολιτική κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου