Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Διεθνής Διασυρμός - Χάθηκαν οι Μεσογειακοί αγώνες του 2013 για την Ελλάδα

Η Ελλάδα έχασε την διοργάνωση των Μεσογειακών αγώνων του 2013 που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στο Βόλο και τη Λάρισα.

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2011
Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, αποφάσισε να αφαιρέσει την διοργάνωση μετά τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στην κατασκευή των έργων και την υλοποίηση του σχεδιασμού τους από την Πολιτεία.
Η απόφαση λήφθηκε κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της ΔΕΜΑ στο Παρίσι , ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες. Εκεί βρίσκεται και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος, που είναι εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Μεσογειακής Επιτροπής
"Είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη και βλάπτει σοβαρά το πρόσωπο της Ελλάδας στο διεθνή χώρο", ήταν η πρώτη αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου. "Δυστυχώς φαίνεται ότι πολιτικά παιχνίδια μας έφτασαν σε αυτή την εξέλιξη. Έχω την αίσθηση ότι κάποιοι αισθάνονται ανακουφισμένοι από την απόφαση αυτή".
Για όσους παρακολουθούσαν εκ του σύνεγγυς την πορεία των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, δεν αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση της ΔΕΜΑ. Η καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων οδήγησε ολοταχώς στην "κόκκινη κάρτα", που τελικά ήρθε και είναι η πρώτη που λαμβάνει η Ελλάδα, στην αθλητική ιστορία της για διοργάνωση διεθνών αγώνων.
Μετά και τις τελευταίες περικοπές στην κατασκευή έργων και άλλων δαπανών , το κόστος των Μεσογειακών αγώνων του 2013 θα έφτανε τα 120 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου