Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

NBA – Έχει και η Βοστώνη Big 3, «τα άκουσε» ο ΛεΜπρον!

«Μαύρη» πρεμιέρα για τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τους Χιτ, που μπήκαν με το... αριστερό στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Ο «βασιλιάς» μπορεί να πέτυχε 31 πόντους αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει το Μαϊάμι από την ήττα με 88-80 στο Garden της Βοστώνης από τους Σέλτικς, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του φετινού ΝΒΑ. Βλέπετε, απέναντι στους... νέους Big 3, οι Σέλτικς αντέταξαν τους... παλιούς Big 3. Και ο παλιός, είναι πάντα αλλιώς!
Και δεν του έφτανε η ήττα, ήρθε και η γιούχα για τον «βασιλιά», που μετά την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στην ανατολική ακτή έχει γίνει ο άνθρωπος που όλοι όσοι παρακολουθούν ΝΒΑ λατρεύουν να μισούν. «Υπερεκτιμημένος» φώναζε το πλήθος στο Garden αλλά ο Τζέιμς λίγο έλειψε να γυρίσει το παιχνίδι μόνος του.
Οι Σέλτικς βρήκαν τα αδύνατα σημεία των Χιτ, εκμεταλλεύτηκαν και την καλή επιθετικά βραδιά τον Γουέιντ και Μπος, και βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με 19 πόντους, ενώ έκλεισαν το ημίχρονο στο +15 (45-30). Αλλά με 15 πόντους του Τζέιμς στο τρίτο 12λεπτό, οι Χιτ πλησίασαν στο 63-57, ενώ με καλάθι του «βασιλιά» βρέθηκαν ακόμη και στο -3 (83-80), 1:10 πριν το τέλος.
Αλλά είπαμε, εδώ είναι Βοστώνη! Ένα τρίποντο του Ρέι Άλεν και δυο βολές του Πολ Πιρς έκοψαν τα όνειρα τον Χιτ για διπλό, ανατροπή και νίκη. Πέρα από τους 31 πόντους του Τζέιμς, ο μοναδικός παίκτης του Μαϊάμι που είχε διψήφιο αριθμό ήταν ο Γουέιντ με 13 και 4/16 σουτ εντός πεδιάς, ενώ ο Κρις Μπος είχε 8 πόντους με 3/11 σουτ και 8 ριμπάουντ. 20 πόντους είχε ο Ρέι Άλεν, 19 ο Πολ Πιρς και 10 ο Κέβιν Γκαρνέτ για τους νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου