Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Τα πιο ακριβά εισιτήρια στο ΝΒΑ. Lakers και Heat οι δημοφιλέστεροι

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2010
Το ΝΒΑ ξεκινά σε δυο μέρες, ήδη όμως, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν γίνει γνωστές και από αυτές βγάζουμε τα συμπεράσματα για τα blockbusters της φετινής χρονιάς. Όλη η ίντριγκα που αναπτύχθηκε το καλοκαίρι με τους free agents οδηγεί και στην αύξηση του ενδιαφέροντος. Οι Αμερικανοί που γνωρίζουν από αυτά διαμόρφωσαν τις τιμές.
Στις πρώτες δέκα θέσεις, υπάρχουν σε κάθε αγώνα οι Los Angeles Lakers ή οι Miami Heat. Αυτές είναι για προφανείς λόγους οι δύο δημοφιλέστερες ομάδες του ΝΒΑ, καθώς είναι από τη μία η πρωταθλήτρια κι από την άλλη αυτή που θέλει να πάρει τα σκήπτρα. Η μεταξύ τους αναμέτρηση ασφαλώς και έχει κεντρίσει εξαρχής το ενδιαφέρον, κάτι μάλλον λογικό καθώς ο Kobe Bryant, ο Pau Gasol και η παρέα τους θα επισκεφτούν τους Heat με τους LeBron James, Dwayne Wade και Cris Bosh να τους περιμένουν.
Εκεί, η πρώτη θέση, δίπλα δηλαδή στο παρκέ, κοστίζει για τον αγώνα 15.600 δολάρια, ενώ το πιο φτηνό είναι στα 126 δολάρια, σε σημείο που αγγίζεις την οροφή του American Airlines Arena.
Από εκεί και πέρα, όταν οι Lakers υποδεχτούν τους Boston Celtics, η μέση τιμή εισιτηρίου θα είναι στα 615 δολάρια, ενώ τη νύχτα που το νέο αστέρι, ο Kevin Durant επισκεφτεί το LA με τους Oklahoma City Thunder το ποσό πέφτει στα 287 δολάρια. Επίσης το παιχνίδι ανάμεσα στους New York Knicks και τους Miami Heat έχει εισιτήρια με μέση τιμή στα 288 δολάρια, καθώς ο LeBron James θα επισκεφτεί για πρώτη φορά το Madison Square Garden έπειτα από το καλοκαίρι και την απόφασή του που έδειχνε Νέα Υόρκη, αλλά τελικά πήγε στο Μαϊάμι κι εξόργισε τους φίλους του «μεγάλου μήλου».

Η λίστα με τα πέντε παιχνίδια που έχουν τα πιο ακριβά εισιτήρια είναι:
1.LA Lakers – Miami Heat
2.LA Lakers – Boston Celtics
3.Boston Celtics – Miami Heat
4.Boston Celtics – LA Lakers
5.LA Clippers – LALakers
Ένας αριθμός που προκαλεί εντύπωση, πάντως, και έρχεται σε αντίθεση με τα όσα ο David Stern υποστηρίζει προκύπτει από τα χρήματα που υπολογίζεται πως κέρδισαν οι ομάδες από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Σύμφωνα με τους αριθμούς, λοιπόν, 170 εκατομμύρια δολάρια βγήκαν από τις τσέπες των φιλάθλων για να κάνουν δική τους μία θέση στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας.

Πηγή: Κόντρα, Γιάννης Νάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου