Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Σταθεροποιείται η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Θανάση Βέγγου


ξέρεις από βέσπα;

Ο Θανάσης Βέγγος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και η κατάστασή του είναι σοβαρή. O διοικητής του Νοσοκομείου του Ρίου, Απόστολος Λέτσιος, ξεκαθάρισε πως ο ασθενής ουδέποτε μπήκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά βρίσκεται εξ αρχής στην ομάδα αυξημένης φροντίδας. Τόνισε δε πως ο αγαπημένος ηθοποιός παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.
«Η κατάστασή του είναι σταθερή με τάσεις βελτίωσης. Δεν υποστηρίζεται μηχανικά. Εχει επαφή με το περιβάλλον και ανταποκρίνεται στην αγωγή που του δίνουν οι γιατροί. Συνεχίζονται οι εξετάσεις. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ευρήματα, δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε ότι έπαθε κάποια λοίμωξη. Ευτυχώς, υπάρχουν τάσεις βελτίωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Yπάρχει περίπτωση να βγει κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν. Προς το παρόν όμως η κατάστασή του είναι σταθερή. Ας ελπίσουμε πολύ σύντομα να αναρρώσει πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου