Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Σκληρές κουβέντες από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη

Επίθεση Μανδρώνη στον Πέτρο Τατούλη
Κλίμα πόλωσης διαμορφώνεται στην κεντρική πολιτική σκηνή της Αρκαδίας ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.Πριν απο λίγες μέρες ο συνδυασμός του Π.Τατούλη "Νέα Πελοπόννησος" είχε εκδόσει δελτίο τύπου όπου επιτεθόταν στον Μανδρώνη, τώρα ήρθε η σειρά του Μανδρώνη να απαντήσει στον Τατούλη.
Με αφορμή τις δηλώσεις του Π. Τατούλη για την συνέντευξη του, o υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Είναι απόλυτα κατανοητό και αναμενόμενο να αναλώνεται σε προσωπικές ύβρεις και επιθέσεις εναντίον μου ο Π. Τατούλης. Όταν ο συνδυασμός μας ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ έχει καταθέσει ένα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα Δέσμευσης για το αύριο του τόπου μας, για το οποίο δεν κατόρθωσε μια λέξη να αρθρώσει, ο θαμώνας του Κολωνακίου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, προσπαθεί να κρατηθεί στην πολιτική επικαιρότητα με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις, οξύνσεις και συκοφαντίες.
Μιλά για υποτέλεια ο υποτελής του ΔΝΤ, ο υπηρέτης της κυβέρνησης, μιλά για αταίριαστες ιδιοτελείς διαδρομές ο πατριάρχης του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, και αμφισβητεί την αυτοδιοικητική παρουσία μου αυτός που χρησιμοποιεί την Αυτοδιοίκηση για τις παραπέρα βλέψεις του. Μιλά για πολιτικό λόγο ο πολιτικά μεταλλαγμένος που προσαρμόζει το λόγο του στο ακροατήριο του και στην εποχή του χρόνου, και μιλά για λύσεις στα προβλήματα της Πελοποννήσου, ποιός; Αυτός, που για όσα χρόνια ήταν μέλος του Κοινοβουλίου εκπρόσωπος των πολιτών της Πελοποννήσου, δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει ούτε ένα έργο για την Πελοπόννησο, παρά μόνο τις γνωστές γιορτές του «Μαινάλου»;
Κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων, μιλά για «διακαή πόθο εξασφάλισης ενός κάποιου πολιτικού μέλλοντός μου». Δεν είμαστε ίδιοι, κ. Τατούλη.
Εμένα με ενδιαφέρει η δυνατή Αρκαδία σε μια Δυνατή Πελοπόννησο και τίποτα άλλο.
Εσάς, ενδιαφέρει η χρησιμοποίηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την παραπέρα «μεγαλειώδη» πορεία και πολιτική μετάλλαξη και σταδιοδρομία σας.
Όσον αφορά δε το πρόγραμμα του κ. Τατούλη, ακόμα και αν είχε, πως προσπαθεί να μας πείσει για την υλοποίησή του, αυτός που η ιστορία του δείχνει, ότι δεν ξέρει σε ποιο κόμμα θα βρίσκεται αύριο και τι στόχους θα εξυπηρετεί;
Μας λέει ο κ. Τατούλης ότι είναι κατά των κομματικών περιχαρακώσεων.
Mα κι αυτό το έχει αποδείξει, κάνοντάς το πράξη στη διέλευση του από σχεδόν όλο το φάσμα των κομμάτων στην διάρκεια της πολιτικής του καριέρας.
Στο «μύθο» Τατούλη που αποκαλύφθηκε και καταρρέει, εμείς απαντάμε με ένα ΝΑΙ στην Ελπίδα.
Στο αύριο που έρχεται, εμείς δεσμευόμαστε για μια ΔΥΝΑΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑ σε μια ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ».

Πηγή: ARCADIA PORTAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου