Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Στο Μικροσκόπιο και έξω από τα δόντια

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου, 2010
Την δυσαρέσκεια τους για τα σχόλια ξένων τουριστών στο διαδίκτυο για το Κατάκολο, μας εξέφρασαν αρκετοί πατριώτες. Μήπως δεν είναι αλήθεια. Να τα παίρνουν θέλουν οι μαγαζάτορες, να βγάνουν φωτογραφίες θέλουν οι πολιτικοί αλλά από αναβάθμιση τίποτα. Βέβαια λένε και καλά λόγια αλλά να κοιτάξουν οι λαλίστατοι προ των εκλογών πολιτικοί μας να δουλέψουν για τον τόπο. Ναι καλά... Στις τελευταίες θέσεις είναι ο Νομός Ηλείας σε ανάπτυξη. Σταματήστε να τους χειροκροτείτε και ζητήστε να παράγουν έργο.

Στις 17 Νοέμβρη θα γίνει η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων. Λέτε να καλέσουν και τον Κουφοντίνα; "Χρονιάρα" μέρα.

Μάθαμε ότι έχουν γίνει καταγγελίες στην ομοσπονδιακή αστυνομία γνωστή σαν FBI για τα τον Μητροπολίτη Παϊσιο και τις νύχτες του. Ενώ ακούγονται και άλλα πολλά για άλλους. Από το σκύψε ευλογημένη μέχρι ξέπλυμα χρήματος και τζόγο στο χρηματιστήριο. Λέτε να άνοιξε ο ασκός του Αιόλου;

Ένας κουρέας έχει τοποθετήσει κάλπη στο κουρείο του και όποιος μπαίνει για το ξυρισματάκι του, ρίχνει κι ένα χαρτάκι στην κάλπη με τα ονόματα των υποψηφίων της προτίμησής του. Έτσι κάνει το δικό του γκάλοπ. Στην Ηλεία πάνε για μαλλί αλλά βγαίνουμε κουρεμένοι, δεν έχει κριθεί σκόπιμο να τοποθετηθεί κάλπη στα κουρεία κι αυτό γιατί μάλλον θα γέμιζε με… μούσια!

Πλημμύρησε το Βαρθολομιό. Φταίει ο Παπανδρέου.
Πλημμύρησε το Κατάκολο. Φταίει ο Παπανδρέου.
Σεισμό έκανε πριν δύο χρόνια. Έφταιγε ο Καραμανλής.
Ζέστη έκανε το καλοκαίρι. Φταίει ο ...
Αυτός που ψηφίζει, αυτός που πετάει τα σκουπίδια και βουλώνουν τα φρεάτια. Αυτός που έκτισε μέσα στο ρέμα. Αυτός που έκαψε το δάσος. Και τόσοι άλλοι, πότε φταίνε;

Ο Grekos, ή αλλιώς Τζίμη Μπίτσικας έχει γίνει μεγάλος παπαράτσι. Χιλιάδες φωτογραφίες ρε παιδί μου. Από εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας και του Ελληνισμού. Πριν 10 μέρες μας τροφοδότησε κι εμάς. Μπράβο Τζίμη. Αρκάς, πατριώτης βλέπεις. Είναι κι αυτός στο corporation.

Η Ηλεία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος!!! Αυτά είπε η Αθήνα, ΝΑΙ λένε οι καρεκλοκένταυροι πολιτικοί μας. Γι αυτό είμαστε στο πάτο της Ελλάδας σε ανάπτυξη. Τι να λέμε τώρα. Περιμένουμε καμία θεομηνία, σεισμό ή φωτιές για να είμαστε στα νέα. Ψέματα;

Για Δημοτικός Σύμβουλος στο Κορυδαλλό ο συνεργάτης μας Χάρης Πασσάς Αρχιτέκτων.
Ρε Χάρη, εκεί είναι οι περίφημες φυλακές Κορυδαλλού! Δεν θα έρθει κανένας πολιτικός του χθες ή του σήμερα. Μόνο τους χουντικούς έβαλαν κι αυτοί μέσα εκεί για ασφάλεια τους έβαλαν, ενώ το Παλαιοκώστα... έστειλαν ελικόπτερο να τον πάρουν. Α, ναι είναι και της 17Ν.

Αυτός ο Ι. Ζ. τι έγινε; Θα έβαζε λέει για περιφερειάρχης. Σε μία φωτογραφία σε κατάθεση στεφάνου όπου ήταν και πολλοί ομογενείς δίπλα του ήταν ο Κουφοντίνας. Καλά... στη μακρινή Βουλιαγμένη ποιός να δώσει σημασία. Οι φωτογραφίες όμως μένουν. Ναι, οι φωτογραφίες, όπως και τα βίντεο.

Ήρωας ο Βαλβέρδε. Πότε θα έρθει ο μεγάλος προπονητής… Και άλλα πολλά έλεγαν στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Εμείς πιστεύουμε ότι ο Βαλβέρδε είναι λίγος για τον Ολυμπιακό και δεν θα έπρεπε να τον ξαναπάρει για προπονητή. Ο άνθρωπος δεν έχει στυλ ούτε μπορεί να κάνει τις εσωτερικές αλλαγές να τραβήξει η ομάδα. Ίσως για ομάδα Γ’ Εθνικής να είναι καλός. Ο Σκισέ τον έσκισε τον Βαλβέρδε και ο Νιόμπλιας θα περάσει ακόμα μία εβδομάδα στο τριφύλλι.!!!

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου