Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Απεβίωσε ο Πολ, το χταπόδι των προβλέψεων

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2010
Ο Πολ, το διάσημο χταπόδι που αγαπήθηκε από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους για τις σωστές του προβλέψεις κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής και ενδεχομένως… λιγότερο από τους ιθύνοντες των εταιρειών στοιχήματων, πέθανε χθες από βαθιά γεράματα στο Ομπερχάουεν της Γερμανίας. Οι υπεύθυνοι του Ενυδρείου Θαλάσσιας Ζωής της μικρής αυτής γερμανικής πόλης, το οποίο είχε τα τελευταία χρόνια εξελιχθεί σε ένα άτυπο μαντείο, υποστηρίζουν ότι το συμπαθές μαλάκιο έμοιαζε σε καλή κατάσταση το βράδυ της Δευτέρας, αλλά παρ’ όλα αυτά «έσβησε» κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ηλικία δύο ετών και έξι μηνών.

«Είχαμε όλοι δεθεί συναισθηματικά με τον Πολ και σίγουρα θα μας λείψει», δήλωσε σχετικά ο διευθυντής του ενυδρείου, Στέφαν Πόρβολ. Ο τελευταίος δεν απέκλεισε, μάλιστα, το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός μικρού μνημείου στη μνήμη του περιβόητου ασπόνδυλου. Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου του ενυδρείου Αριάν Βιερέγκε έσπευσε να ενημερώσει τους μη γνωρίζοντες ότι τα 2 χρόνια και οι 6 μήνες ζωής ισοδυναμούν με γεράματα για ένα χταπόδι.

Ο Πολ προέβλεπε τα αποτελέσματα ποδοσφαιρικών και όχι μόνο αγώνων, καθώς και τις πολιτικές εξελίξεις, επιλέγοντας να τραφεί με ένα εκ των δύο μυδιών που είχαν προηγουμένως τοποθετηθεί σε διάφανα κουτιά στα οποία υπήρχαν είτε τα χρώματα ομάδων είτε τα ονόματα πολιτικών προσώπων.

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου