Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Όργιο φημών για το... μαυρισμένο μάτι του Πούτιν

Δεκάδες φήμες έχει τροφοδοτήσει η πρόσφατη εμφάνιση του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν και το μελανιασμένο μάτι του. Ο Πούτιν κατά τη συνάντησή του με τον Ουκρανό πρωθυπουργό Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ουκρανία, ο Ρώσος πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε φορώντας έντονο μέικ-απ, ωστόσο ήταν εμφανής μια μελανιά γύρω από το μάτι του.
Μία ημέρα πριν, ο Ρώσος πρόεδρος βρισκόταν στην Μόσχα και το πρόσωπό του είναι κανονικό, σύμφωνα με φωτογραφίες. Ορισμένοι υποστήριξαν ότι ο 58χρονος Ρώσος πολιτικός τραυματίστηκε στο τζούντο, καθώς είναι γνωστή η ενασχόλησή του με το άθλημα.
Ωστόσο, φήμες υποστήριζαν ότι ο Ρώσος πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση ή ακόμη και ότι είναι άρρωστος.
Από την πλευρά του το γραφείο του Πούτιν, αρνήθηκε ότι το σημάδι ήταν μελανιά και υποστήριξε ότι η εμφάνισή του οφειλόταν στο φορτωμένο πρόγραμμά του και τον κακό φωτισμό.
Όπως μετέδωσε η κρατική ουκρανική τηλεόραση ο Πούτιν εμφανίστηκε στη συνάντηση με τους Ουκρανούς αξιωματούχους κακοδιάθετος, με κάτι που έμοιαζε με μεγάλη μελανιά στο αριστερό του μάγουλο, ενώ το πρόσωπό του ήταν εμφανώς πρησμένο.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, η συνέντευξη Τύπου στο Κίεβο διήρκησε ελάχιστα, ενώ το προγραμματισμένο δείπνο ακυρώθηκε.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου