Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Υποχωρούν τα νερά, μένει η οργή…


Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2010Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2010

Υποχώρησαν στο μεγαλύτερο μέρος τους τα νερά αφού έβαλαν για μια ακόμη φορά σε μπελάδες τους κατοίκους του Βαρθολομιού
Διαβάστε σχετικά άρθρα

• Σφοδρές καταιγίδες [27/10 07:55]
Με γαλότσες στα πόδια, σκούπες και φτυάρια στα χέρια και με την απελπισία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους οι κάτοικοι του Βαρθολομιού έδωσαν μια ακόμη μάχη για να αποτρέψουν την πλημμύρα στις περιουσίες τους.
Μεγάλο μέρος της πόλης και των γύρω καλλιεργούμενων εκτάσεων είναι ακόμη πλημμυρισμένα, όμως το φαινόμενο έχει υποχωρήσει αρκετά, με την προσωπική εργασία των ιδιοκτητών αλλά και τη συνδρομή του δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι πρώτες εικόνες για τις νέες πλημμύρες είναι ενδεικτικές καθώς δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και καταστήματα γέμισαν νερά.
Για άλλη μια φορά οι πληγέντες ζητούν μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των πλημμυρών που είναι για το Βαρθολομιό ένας πραγματικός εφιάλτης. «Σηκωνόμαστε το πρωί να βγάλουμε ένα μεροκάματο και η πλημμύρα μας χρεώνει από πάνω…», τόνισε εξοργισμένος επαγγελματίας του Βαρθολομιού, ο οποίος πολλές φορές έχει αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα.

Πηγή: Ηλεία Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου