Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Πρόθυμη να κατέβει στις εκλογές του 2012 η Σ. Πέιλιν

Η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για την αμερικανική αντιπροεδρία, Σάρα Πέιλιν, υπό τον Τζον Μακέιν στις εκλογές του 2008, είναι έτοιμη να κατέβει στις εκλογές του 2012 «εάν δεν υπάρξει κανείς άλλος υποψήφιος» όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Η επικεφαλής του υπερσυντηρητικού κινήματος Tea Party, ανέφερε ότι η απόφασή της θα εξαρτηθεί "από την παρουσία ή όχι μιας προσωπικότητας που θα έχει τη θέληση να κάνει δύσκολες επιλογές, χωρίς να νοιάζεται για τις σε βάρος της κριτικές".
"Κάτι τέτοιο θα χρειαστεί βεβαίως μια μεγάλη συζήτηση με την οικογένειά μου και μια σε βάθος εξέταση της κατάστασης της χώρας" πρόσθεσε.
"Εάν δεν υπάρξει κανείς άλλος που να θέλει να το κάνει, τότε πραγματικά σκέφτομαι να το κάνω εγώ" ανέφερε η κ. Πέιλιν στην τηλεοπτική συνέντευξή της που δόθηκε από το σπίτι της στην πόλη Ουασίλα της Αλάσκα.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου