Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Αμιγώς μειονοτικός συνδυασμός στον Δήμο Κομοτηνής - TA AΣTEIA TEΛOΣ

H ΠOΛITIKH THΣ ΠΛAKAΣ KAI THΣ... MAΣAΣ TEΛOΣ
Πρώτο θέμα συζήτησης είναι στην Θράκη η απόφαση της αντινομάρχου Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Σιμπέλ Μουσταφάογλου να διεκδικήσει με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο τον Δήμο Κομοτηνής, το οποίο θα απαρτίζουν μονάχα μουσουλμάνοι υποψήφιοι. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που θα κατέβει αμιγώς μειονοτικός συνδυασμός για να διεκδικήσει την πόλη, ενώ ανάλογη κίνηση αναμένεται και στον Δήμο της Ξάνθης. Μάλιστα, πολλοί λένε ότι οι κινήσεις αυτές υποκινούνται από την Άγκυρα, αφού μέχρι σήμερα οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι εντάσσονταν μέσα στα ψηφοδέλτια των χριστιανών υποψηφίων δημάρχων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Ο ανεξάρτητος μειονοτικός συνδυασμός στην Κομοτηνή θα ονομάζεται «Πρώτο βήμα προς την Ισότητα». Μια ισότητα που προφανώς φαίνεται να αμφισβητεί η κα. Μουσταφάογλου, υπονοώντας καταπάτηση δικαιωμάτων στην Θράκη, παρόλο που η ίδια είναι ευεργετημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με ανώτερες θέσεις στην δημόσια διοίκηση της περιοχής.
Άλλωστε, η κα. Σιμπέλ Μουσταφάογλου οφείλει την πολιτική της ύπαρξη και αναρρίχηση στο κυβερνών κόμμα. Αντινομάρχης Ροδόπης τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει καταλάβει ουκ ολίγες θέσεις στην δημόσια διοίκηση της περιοχής ενώ έφτασε πέρυσι να τοποθετηθεί από τον Γιώργο Παπανδρέου σε μη εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Το βιογραφικό της εξακολουθεί μάλιστα να υπάρχει στην ιστοσελίδα του κόμματος, καθώς καμία διαδικασία διαγραφής της δεν έχει ακόμα γίνει, παρόλο που τυπικά η απόφασή της να κατέβει ως υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής σημαίνει και το πέρασμά της στην... «ανταρσία», αφού το ΠΑΣΟΚ έχει ορίσει για τον Δήμο Κομοτηνής την στήριξή του σε συγκεκριμένο υποψήφιο, τον κ. Γιώργο Πετρίδη.
Τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι «δεν ξέρουμε που να κρυφτούμε». Ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον αναφορικά με τις ευθύνες και όλοι μαζί περιμένουν γραμμή από την Αθήνα για το μέλλον της κας Μουσταφάογλου στο κυβερνών κόμμα, μετά την απόφασή της για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές για τον Δήμο Κομοτηνής με ανεξάρτητο αμιγώς μειονοτικό ψηφοδέλτιο και κόντρα στην επίσημη επιλογή του ΠΑΣΟΚ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου