Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Αναγκαστική προσγείωση της Delta προς Αθήνα - Επέβαιναν Παπουτσής και Σαχινίδης

 Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2010
Αναγκαστική προσγείωση στο Μάντσεστερ Αγγλίας έκανε η πτήση της Delta Airlines που αναχώρησε τα ξημερώματα από τη Νέα Υόρκη και στις 09:20 (ώρα Ελλάδας) επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. Γύρω στις 06:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος είδε καπνό στις μηχανές και ζήτησε αμέσως να προσγειωθεί στο πλησιέστερο αεροδρόμιο το οποίο ήταν αυτό του Μάντσεστερ. Πράγματι, το αεροπλάνο στις 06:30 προσγειώθηκε τελικά στο βρετανικό αεροδρόμιο. Αφού έγινε έλεγχος στις μηχανές δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό, ενώ όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Η εταιρεία αρχικά περίμενε το πράσινο φως από τα κεντρικά της γραφεία για να αναχωρήσει το αεροσκάφος ή να έστελνε άλλο αεροπλάνο για να μεταφέρει τους επιβάτες στην Αθήνα.

Ωστόσο, μετά από επικοινωνία του «Ε.Κ.» με την Delta στην Αθήνα, έγινε γνωστό ότι η πτήση 9858 θα αναχωρήσει την Παρασκευή στις 8 το πρωί (πάντα ώρα Ελλάδας) για να αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Αθήνας στις 2 το μεσημέρι.

Επίσης έγινε γνωστό ότι, η όποια βλάβη διορθώθηκε άμεσα και δεν θα πάει άλλο αεροπλάνο, αλλά η 24ωρη καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι έπρεπε να ξεκουραστεί το πλήρωμα, επειδή δεν διατίθενται αντικαταστάτες στο Μάνστεστερ.

Παράλληλα σε επικοινωνία του «Ε.Κ.» με το υπουργείο προστασίας του Πολίτη, έγινε γνωστό ότι ο Υπουργός αναμενόταν στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης, καθώς εξασφάλισε θέση σε άλλη εταιρεία, όπως άλλωστε και ο υφυπουργός κ. Σαχινίδης, όπως μας πληροφόρησαν από το γραφείο του.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπουτσής δεν ήταν στην πρωθυπουργική αντιπροσωπεία στη Νέα Υόρκη, αλλά βρέθηκε εκεί για καθαρά προσωπικούς λόγους, σε προγραμματισμένη από καιρό επίσκεψη.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου