Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη εξέφρασε ο νυν δήμαρχος Πηνείας κ. Βασίλης Παπαδόπουλος


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, 2010

Την υποστήριξή του στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη εξέφρασε ο νυν δήμαρχος Πηνείας κ. Βασίλης Παπαδόπουλος στην προσπάθεια μιας νέας ενωτικής δυναμικής πορείας για το δήμο Ήλιδας. Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια συνεργασίας και ανακοίνωσαν τη συμμετοχή του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο. Ο κ. Λυμπέρης καλωσόρισε τον δήμαρχο Πηνείας τονίζοντας ότι: «Με το φίλο δήμαρχο Πηνείας, Βασίλη Παπαδόπουλο, συνεχίζουμε αδιάλειπτα την προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής μας. Η οκταετής αγαστή συνεργασία μας στην Τοπική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία μας στο Δήμο Ήλιδας, με στόχο την πρόοδο και την ευημερία του και των ανθρώπων του.
Ανοίγουμε την παρένθεση του εκλογικού αγώνα της 7ης Νοεμβρίου, για να την κλείσουμε σύντομα και να αφιερωθούμε στη δουλειά με το σύνολο των συνεργατών του συνδυασμού μας, αλλά είμαι βέβαιος και όλων των δημοτών της Πηνείας και της Αμαλιάδας». Ακολούθως, στις δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε τα εξής: «Συνεπής στις αρχές, στις αξίες και στην αυτοδιοικητική μου σταδιοδρομία, αποδέχτηκα το αποτέλεσμα της Επιτροπής Ανάδειξης των υποψηφίων δημάρχων για το δήμο Ήλιδας, καθώς, ύστερα και από τις διεργασίες που έγιναν μαζί με τους άλλους συνυποψήφιους στην Αθήνα, τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες που είχαμε εισηγηθεί. Μετά την ανακοίνωση υποστήριξης του ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπο του Γιάννη Λυμπέρη, τάσσομαι στο πλευρό του, ενώνουμε τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία μας, για μια δυναμική πορεία ανάπτυξης του νέου «καλλικρατικού» δήμου Ήλιδας. Άλλωστε, με το δήμαρχο έχουμε κοινή πορεία και συνεργασία τα τελευταία οκτώ χρόνια μέσω της ΤΕΔΚ, γνωρίζουμε τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής και πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι ωφέλιμη και χρήσιμη για τους δημότες μας.Με γνώμονα τη διάθεση προσφοράς, την εμπειρία, τις γνώσεις των καθημερινών προβλημάτων που ταλανίζουν τους πολίτες των τοπικών κοινωνιών, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που φέρνει ο «Καλλικράτης» σε μια δύσκολη για τον τόπο και τη χώρα συγκυρία. Σύμμαχός μας σ' αυτή την προσπάθεια είναι η αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη των δημοτών μας».

Πηγή: ΠΡΩΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου