Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Αλαβάνος: «Αμερικάνικα σκέφτεται ο πρωθυπουργός»

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2010
«Δυστυχώς ο πρωθυπουργός σκέφτεται και λειτουργεί αμερικάνικα» δήλωσε σήμερα ο κ. Α. Αλαβάνος, αναφερόμενος στην υπογραφή, απόψε το βράδυ στις ΗΠΑ, του Μνημονίου αναπτυξιακής συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του Κατάρ και πρόσθεσε ότι «δεν του έφτανε του πρωθυπουργού το Μνημόνιο με την Τρόικα, ήθελε και άλλο Μνημόνιο με τους Εμίρηδες του Κατάρ».
Αναφερόμενος ο ίδιος στην φημολογούμενη επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού ο κ. Αλαβάνος έκανε λόγο για «την κατασκευή, από την βασιλική οικογένεια του Κατάρ μιας διεφθαρμένης Disneyland τζόγου για ξέπλυμα του παγκόσμιου μαύρου χρήματος», υποστηρίζοντας ότι έτσι «έχει ξεπέσει πολύ η Ελλάδα».
«Το σχέδιο του πρωθυπουργού αντιστρατεύεται τις προτάσεις του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας, τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, τις θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υλοποιεί το Σχέδιο Νόμου για τα μεγάλα έργα που βρήκε αντίθετο ακόμη και το μισό υπουργικό Συμβούλιο», υποστηρίζει ο κ. Αλαβάνος. «Εφαρμόζει τις εξευτελιστικές αποφάσεις της τρόικα για δύο δισεκατομμύρια ευρώ έσοδα μέχρι το 2013 από τα τυχερά παιχνίδια».

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου