Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Με το Μικροσκόπιο

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, 2010

Τελικά ποιος Πλανητάρχης; Ένας είναι ο Πλανητάρχης κι αυτός είναι κ. Γεώργιος Παπανδρέου. Από την ώρα που έχει αναλάβει πρωθυπουργός έχει γυρίσει όλο τον κόσμο. Στην Αμερική μέσα σε 7 μήνες ήρθε τρεις φορές. Γενέτειρα του βλέπεις.


Γιατί παππούλη, ποιόν φοβάσαι;
Ένας κληρικός μας έστειλε μία επιστολή αλλά δεν μπορούμε να την βάλουμε γιατί ζητάει να είναι ανώνυμη. Γιατί παππούλη, ποιόν φοβάσαι; Πάντως το είπαμε αρκετές φορές ανώνυμες επιστολές δεν βάζουμε στην ιστοσελίδα.

Αλαλούμ με τις Δημοτικές εκλογές.
Οι πρώην σύντροφοι τώρα τρώγονται γιατί εσύ κι όχι εγώ. Ε, καλά… Αφού τα κόμματα τους βάφτισαν υποψήφιους τι να κάνουμε. Δημοκρατικά δηλαδή!
Πώληση Ομολόγων.  Δώστε και σώστε
Λοιπόν πληροφορήθηκα ότι θα αρχίσει η πώληση ομολόγων και στη Βοστώνη. Μάλιστα επιστρατεύθηκαν και θα επιστρατευθούν πολλοί μεταξύ αυτών και οι Σύλλογοι, Ομοσπονδίες… Ας αρχίσουν πάλι όπως τότε με την Κτηματική Τράπεζα και τότε θα δεις.

Ένας αναγνώστης μας από το Dracut ορμώμενος εκ Μυτιλήνης, παλιός καπετάνιος, μας στέλνει επιστολές με ιστορικά από την ιδιαίτερη του Πατρίδα. Δεν είναι ότι είναι υπερήφανος για την καταγωγή του αλλά έχει γνώμη για τα καθέκαστα. Μπράβο φίλε, έτσι ακμαίος να είσαι πάντα.

Στη ναφθαλίνη έχουν μπει οι οργανώσεις μας, ούτε εκδήλωση ούτε φωνή ούτε ακρόαση με άλλα λόγια. Τώρα που επιστρέφουν από τις διακοπές οι παράγοντες θα γίνουν κάποια γλέντια, όπως κάθε χρόνο, να μαζευτούν τα μέλη και οι φίλοι να χορέψουν και… το αποτέλεσμα; Πέραν από το τσάμικο, το καλαματιανό, το ηπειρώτικο, το ποντιακό και το νησιώτικο τι γίνεται; Οι οργανισμοί μας είναι για να μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας την ελληνική γλώσσα, πίστη, ήθη και έθιμα. Δεν τελειώνει η υποχρέωση μας με ένα χορό κι μια εκδήλωση. Δημιουργήστε ενδιαφέροντα για τους νέους να πλαισιώσουν τους συλλόγους σας. Στο τέλος της βραδιάς μη κοιτάτε πόσο χρήματα εισπράξατε αλλά πόσους νέους και νέες είχατε. Αφήστε τους νέους και νέες να μπουν δωρεάν στις εκδηλώσεις σας. Κτίστε τον Ελληνισμό του αύριο προσφέροντας σήμερα.

Στο Σικάγο βρίσκετε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΚ κ. Λουκάς Μαρίτσας.
Χθες γιόρταζε η σύζυγός του κ. Θέκλα και επικοινώνησε ο κ. Βασίλης Καυκάς να πει Χρόνια Πολλά. Πηγαίνοντας στη Νέα Υόρκη για τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είπαμε να πιούμε ένα καφέ με τον Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά αλλά αυτός συν γυναιξί πήγε στη πόλη των ανέμων. Λέτε να συναντήσει το Κώστα Θ. να πάρει τα χρωστούμενα στην ΠΟΑΚ;

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου