Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Γράμματα απο εσάς

Λαμβάνουμε πολλές ανώνυμες επιστολές (e-mails).  Δεν μπορούμε να τις καταχωρήσουμε.  Σας παρακαλούμε να γράφετε το ονομά σας.
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2010

Αγαπητή Σύνταξη
Διαβάζω την ιστοσελίδα σας σχεδόν κάθε μέρα και σας συγχαίρω για την επιλογή των θεμάτων. Συγχαρητήρια στο Σύλλογό σας και σε εσάς που ασχολείστε με τον ελληνισμό και την Ελλάδα και από ότι μαθαίνω η ιστοσελίδα σας είναι από εθελοντική προσφορά. Αυτά να τα βλέπουν τα λαμόγια οι βολεμένοι πολιτικοί μας με τις κλίκες που έχουν τη κουτάλα και τα μέσα και έχουν κάνει περιουσίες σε βάρος μας. Να είσαστε καλά και να γράφετε. Πέστε τα παιδιά μου.
Νίκος Αδαμόπουλος, Περιστέρι, Αθήνα

Αγαπητή Σύνταξη
Διάβασα το Πρώτο Μας Θέμα στο άρθρο του κ. Βασίλη Καυκά για τον Καλλικράτη και τη μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου εποχή. Έχει πολύ δίκιο. Μαθαίνω ότι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν αντίθετη γνώμη με το μνημόνιο αλλά φοβόνται μήπως τους διαγράψει το κόμμα και γι αυτό δεν μιλάνε.
Τάκης Μανούσος, Ηράκλειο, Κρήτη

Αγαπητή Σύνταξη
Ο κ. Παπανδρέου δίνει το χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Κατάρ για εκμετάλλευση. Ξεπουλάει την Ελλάδα και οι πολιτικοί μας δεν μιλάνε καθόλου. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κλίνουν τα μάτια στο ξεπούλημα της πατρίδας. Ο Σαμαράς φαίνεται ότι είναι λίγος και έχει πάρει ένα μολύβι και διαγράφει. Η Ντόρα σήκωσε δική της παντιέρα και Καρατζαφέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει ότι ξεφεύγει από τη Νέα Δημοκρατία. Τα κόμματα της αριστεράς κάνουν ρομαντική πολιτική και ότι δεν είναι αριστερό δεν είναι καλό. Με άλλα λόγια μετά τη συμφωνία με το Κατάρ θα γίνουμε όλοι Κατάρ-αμένοι με την πολιτική στο γόνατο.
Χρύσα Πετροπούλου, Νέα Υόρκη

Αγαπητή Σύνταξη
Ήρθε ο Παπανδρέου στη Νέα Υόρκη, έφερε ένα τσούρμο κολλητών του παραγόντων με το Δόλλη σαν salesman να πουλήσει ομόλογα. Δεν θα δώσω ούτε ένα δολάριο. Έχω ένα σπιτάκι στην Ελλάδα γονική παροχή και ένα αυτοκίνητο που το πήρα με τις οικονομίες μου. Μου έχουν σπάσει τρεις φορές το σπίτι και με κατάκλεψαν και δύο φορές το αυτοκίνητο. Άντε να βρω το δίκιο μου στη σημερινή Ελλάδα. Έτρεχα σα χαζός σε διαδηλώσεις, στη κοινότητα, στις χοροεσπερίδες για κάθε τι το Ελληνικό. Τους σιχάθηκα. Να πάνε να τα πάρουνε από αυτούς που τους έδωσαν παροχές και παραθαλάσσιες εκτάσεις, σε αυτούς που τους έδωσαν εργολαβίες.
Νίκος Δημητρίου, Βοστώνη

Αγαπητή Σύνταξη
Σας στέλνω αυτό το μήνυμα από τη μακρινή Αυστραλία. Γεννήθηκα στην Αθήνα αλλά μεγάλωσα στον Πύργο της Ηλείας και αισθάνομαι πατριώτισσα. Έχετε πολλά συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα. Το καλοκαίρι που ήμουνα στην Ελλάδα ένα βράδυ τρώγαμε στο Κατάκολο και άκουσα μια παρέα δίπλα που συζητούσε για την ιστοσελίδα σας. Μπήκα κι εγώ στη συζήτηση και την άλλη μέρα μπήκα στο κομπιούτερ από ένα ιντερνέτ καφέ και διάβασα για το Σύλλογο Ηλείων στη Βοστώνη και για άλλα νέα που ενδιαφέρουν τον Ελληνισμό. Τώρα που γύρισα στην Αυστραλία μπαίνω στην ιστοσελίδα σας κάθε βράδυ και διαβάζω, βλέπω και ακούω. Μπράβο σας.
Παναγιώτα Αντωνακοπούλου, Σύδνεϋ Αυστραλία

Αγαπητή Σύνταξη
Το όνομα της Μακεδονίας μας το πούλησαν οι πολιτικοί τα Ελλάδας. Διάβασα προχθές ότι η Συρία είναι 129 χώρα στο κόσμο που αναγνώρισε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Να σκάψουν το λάκκο τους οι πολιτικοί μας άμα γίνει επίσημη αναγνώριση.
Κώστας Νικολαΐδης, Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου