Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Το Κατάρ ήθελε να αγοράσει όλο το Ελληνικό

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, 2010
Πριν από ενάμιση χρόνο, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωνε ότι «το ξεπούλημα και των τελευταίων ελεύθερων χώρων που έχουν απομείνει στην πόλη μας αποτελεί μια εγκληματική πολιτική, και όχι μια αναπτυξιακή πολιτική», αναφερόμενος στον χώρο όπου εκτεινόταν το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Την εβδομάδα που πέρασε, ωστόσο, υπέγραψε με τον Εμίρη του Κατάρ μνημόνιο... αξιοποίησης του, το οποίο προκαλεί ήδη ποικίλες αντιδράσεις, λόγω των καταγγελιών ότι η περιοχή θα μετατραπεί σε Λας Βέγκας.
«Σε ό,τι αφορά το Ελληνικό, δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά στο Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράφηκε. Πιθανόν να αποτελέσει μέρος των συζητήσεων», διευκρίνισε στην «Κ» ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, αλλά από την άλλη κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε με τους Καταρινούς ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο εμίρης Αλ Θάνι φέρεται να τον ρώτησε: «Θέλω να αγοράσω ολόκληρο το... Ελληνικό. Πόσο μου το πουλάς;»

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου