Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Βούλιαξε» από τουρίστες το Κατάκολο



ΠEMΠΤΗ, 30 Σεπτεμβρίου, 2010
Πάνω από δέκα χιλιάδες τουρίστες έκαναν «απόβαση» χθες στο Κατάκολο αφού πέντε κρουαζιερόπλοια έδεσαν στο λιμάνι μεταφέροντας από διάφορες χώρες του κόσμου ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον πολιτισμό της περιοχής.
Συγκεκριμένα έδεσαν στο λιμάνι τα Printsestant, Kristina, Louis Magesti, Costa Serena και το Musika όπου μετέφεραν πλήρωμα και επιβάτες 11500 άτομα.
Οι περισσότεροι με λεωφορεία και άλλα μέσα μεταφέρθηκαν στην Ολυμπία και επισκέφθηκαν το μουσείο και τον Αρχαιολογικό Χώρο ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να παραμείνουν στο Κατάκολο και να ψωνίσουν από τα καταστήματα της περιοχής ή να γνωρίσουν τις ομορφιές της φύσης που είναι γύρω από το λιμάνι.
«Στο Κατάκολο έδεσαν πέντε πλοία μεταφέροντας 11500 κόσμο, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για την εποχή. Η τουριστική περίοδος επεκτάθηκε έως και τα τέλη Οκτωβρίου. Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα και να μπορέσουν οι επιβάτες να εξυπηρετηθούν. Η κίνηση είναι κατά 20% αυξημένη σε σχέση με πέρυσι», επεσήμανε ο υπολιμενάρχης κ Παναγιώτης Κολυτήρης

Πηγή: ΠATPIΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου