Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Sports Ο πρωταθλητής Ευρώπης από τα Λεχαινά στον τελικό των 400μ

• Champions League
• Προκριματικά - 3ος γύρος - 1η αγωνιστική

 
• Αγιαξ - ΠΑΟΚ 1-1

Europa League
Προκριματικά - 3ος γύρος

• Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ-Αβίβ 2-1

• Γιαγκελόνια-Άρης1-2


Στον τελικό των 400μ με εμπόδια ο Ιακωβάκης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2010

Ο Περικλής Ιακωβάκης προκρίθηκε στον τελικό των 400μ με εμπόδια, στο ευρωπαικό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, έστω κι αν δεν έκανε την καλύτερη του εμφάνιση.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης του Γκέτενμποργκ φάνηκε να επηρεάζεται από τις πρόσφατες ενοχλήσεις στην μέση του, ενδεχομένως και από τις καιρικές συνθήκες και κατέλαβε τη 5η θέση στη δεύτερη ημιτελική σειρά με χρόνο 50.13.
Αυτό που τον βοήθησε ήταν το γεγονός ότι έτρεξε σε μια γρήγορη κούρσα «Αυτές είναι οι επιδόσεις της πλάκας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ιακωβάκης για το 50.13, αλλά έδειξε μεγάλη αυτοπεποίθηση: «Αντιμετώπιζα και στην προθέρμανση πρόβλημα με την μέση μου. Αν είμαι καλά θα είμαι στα μετάλλια» είπε.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο.
Στον τελικό των 200μ ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο προκρίθηκε και ο 20χρονος Λυκούργος Τσάκωνας, ο οποίος σημείωσε 20.75 και πέρασε ως όγδοος.

Τέλος, η Γωγώ Κοκλώνη, τερμάτισε 7η στον τελικό των 100μ με επίδοση μς 11.36. Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Γερμανίδα Φερένα Ζαιλερ με 11.10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου