Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Συγχώνευση Continental Airlines και United Airlines

Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2010
Το «πράσινο φως» για τη συγχώνευση των αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών, Continental Airlines και United Airlines, από την οποία θα προκύψει η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.
«Η έρευνα της Επιτροπής επιβεβαίωσε τη συμπληρωματικότητα των δικτύων της United και της Continental στις υπερατλαντικές συνδέσεις μεταξύ του ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου και των Ηνωμένων Πολιτειών και το ότι η συγχώνευση δεν θα προκαλέσει πρόβλημα σε καμία από τις συνδέσεις αυτές», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αμερικανικές εταιρείες ανακοίνωσαν τον Μάιο την πρόθεση να συγχωνευθούν, υπό την ενιαία ονομασία United. Η νέα εταιρεία που θα προκύψει θα εκτελεί δρομολόγια σε 370 προορισμούς σε 59 χώρες, ενώ θα διαθέτει στόλο 700 αεροσκαφών και 87.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου