Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Πτώση πολεμικού ελικοπτέρου. στοίχισε τη ζωή σε δύο επίλεκτα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις


Νεκροί οι δύο χειριστές του ελικοπτέρου Απάτσι, που κατέπεσε στα Μέγαρα

Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2010
Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω του τραγικού ατυχήματος με το ελικόπτερο Απάτσι στα Μέγαρα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε δύο επίλεκτα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα ενώ πετούσε στα 3.000 πόδια πάνω από το αεροδρόμιο.
Το ελικόπτερο που κατέπεσε είναι ένα από τα 12 που παρελήφθησαν τον Αύγουστο του 2009 και εντάχθηκαν επισήμως στις τάξεις του Αεροπορίας Στρατού τον περασμένο Φεβρουάριο.
Ο εισαγγελέας του Στρατοδικείου διέταξε ήδη προανάκριση και έχει κινηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για την διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος.
Τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, ενώ ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την οδύνη του και τόνισε ότι θα τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας.

Ερωτήματα σχετικά το συγκεκριμένο τύπο ελικόπτερων εξέφρασε το ΚΚΕ, ενώ ο ΣΥΝ τόνισε ότι τα ερωτηματικά για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχτηκε το τραγικό αυτό συμβάν απαιτούν σοβαρές και σε βάθος απαντήσεις.
Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου