Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Η Βουλευτής Επικρατείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου προωθεί την τουριστική προβολή του Ν. Ηλείας


Η τουριστική προβολή του Ν. Ηλείας πρέπει να έχει σχέδιο και όραμα,
δηλώνει η Βουλευτής Επικρατείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2010
Μόλις ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους στην Ελλάδα τα μέλη και οι διακεκριμένοι καλεσμένοι του Ευρω-Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών και επιστρέφουν στις πατρίδες τους με υπέροχες εικόνες από τη χώρα μας και το Νομό μας. Με πρωτοβουλία της Βουλευτού Επικρατείας κας. Αυγερινοπούλου το Ευρω-Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών, και οι 30 περίπου καλεσμένοι του, επισκέφθηκαν, ανάμεσα σε άλλους τουριστικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος και οι Δελφοί, την Αρχαία Ολυμπία, το λιμάνι του Κατάκολου και την παραλία της Ζαχάρως.
Οι βραβευθέντες με τα διεθνή βραβεία Άρτεμις, κυρίως καθηγητές πανεπιστημίου και διευθυντές πολυεθνικών εισαγωγικών εταιριών, προερχόμενοι κυρίως από τις ΗΠΑ και την Κίνα, θαύμασαν την ομορφιά του Ολυμπιακού τοπίου, και απόλαυσαν τόσο τη θάλασσα όσο και την Ελληνική κουζίνα επ’ ευκαιρία του γεύματος που τους παρέθεσε ο Δήμος Ζαχάρως στο Παρά θιν Αλός. Αμερικανοί και Κινέζοι δημοσιογράφοι συνόδευαν την αποστολή οι οποίοι και θα μεταδώσουν στις χώρες τους, αλλά και παγκοσμίως μέσω του διαδικτύου, τις εικόνες που προσέλαβαν από το Ν. Ηλείας.
Η αποστολή ήρθε προσκεκλημένη από την κα. Αυγερινοπούλου, Βουλευτή Επικρατείας με καταγωγή από την Ηλεία, ως τμήμα μιας προσπάθειας την οποία έχει ξεκινήσει η Βουλευτής στο εξωτερικό ήδη από το 2008, προκειμένου να αναβαθμιστεί ο Νομός Ηλείας στο σύνολό του και να συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους σημαντικότερους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς. Η τουριστική προβολή του Ν. Ηλείας πρέπει να έχει σχέδιο τόσο για τον εσωτερικό τουρισμό όσο και για τον τουρισμό από το εξωτερικό. Πρέπει με συστηματικές κινήσεις προβολής σε διεθνή ΜΜΕ να προβάλουμε το Νομό μας στο εξωτερικό και να προσελκύσουμε και υψηλής ποιότητας τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου