Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡHNH.

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Η Βουλευτής Επικρατείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου προωθεί την τουριστική προβολή του Ν. Ηλείας


Η τουριστική προβολή του Ν. Ηλείας πρέπει να έχει σχέδιο και όραμα,
δηλώνει η Βουλευτής Επικρατείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2010
Μόλις ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους στην Ελλάδα τα μέλη και οι διακεκριμένοι καλεσμένοι του Ευρω-Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών και επιστρέφουν στις πατρίδες τους με υπέροχες εικόνες από τη χώρα μας και το Νομό μας. Με πρωτοβουλία της Βουλευτού Επικρατείας κας. Αυγερινοπούλου το Ευρω-Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών, και οι 30 περίπου καλεσμένοι του, επισκέφθηκαν, ανάμεσα σε άλλους τουριστικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος και οι Δελφοί, την Αρχαία Ολυμπία, το λιμάνι του Κατάκολου και την παραλία της Ζαχάρως.
Οι βραβευθέντες με τα διεθνή βραβεία Άρτεμις, κυρίως καθηγητές πανεπιστημίου και διευθυντές πολυεθνικών εισαγωγικών εταιριών, προερχόμενοι κυρίως από τις ΗΠΑ και την Κίνα, θαύμασαν την ομορφιά του Ολυμπιακού τοπίου, και απόλαυσαν τόσο τη θάλασσα όσο και την Ελληνική κουζίνα επ’ ευκαιρία του γεύματος που τους παρέθεσε ο Δήμος Ζαχάρως στο Παρά θιν Αλός. Αμερικανοί και Κινέζοι δημοσιογράφοι συνόδευαν την αποστολή οι οποίοι και θα μεταδώσουν στις χώρες τους, αλλά και παγκοσμίως μέσω του διαδικτύου, τις εικόνες που προσέλαβαν από το Ν. Ηλείας.
Η αποστολή ήρθε προσκεκλημένη από την κα. Αυγερινοπούλου, Βουλευτή Επικρατείας με καταγωγή από την Ηλεία, ως τμήμα μιας προσπάθειας την οποία έχει ξεκινήσει η Βουλευτής στο εξωτερικό ήδη από το 2008, προκειμένου να αναβαθμιστεί ο Νομός Ηλείας στο σύνολό του και να συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους σημαντικότερους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς. Η τουριστική προβολή του Ν. Ηλείας πρέπει να έχει σχέδιο τόσο για τον εσωτερικό τουρισμό όσο και για τον τουρισμό από το εξωτερικό. Πρέπει με συστηματικές κινήσεις προβολής σε διεθνή ΜΜΕ να προβάλουμε το Νομό μας στο εξωτερικό και να προσελκύσουμε και υψηλής ποιότητας τουρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου