Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Τα έβαλε με ένα “χαϊδεμένο παιδί”

Πέμπτη, 22 Ιουλίου, 2010
Θα παρακολουθήσουμε από κοντά την έκβαση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια. Τον άνθρωπο ούτε καν τον γνωρίζαμε αλλά μας έχει κάνει εντύπωση που τα έβαλε με έναν δημοσιογράφο "χαιδεμένο παιδί".
Γιατί ενώ αρκετές φορές έχουν έρθει στη δημοσιότητα διάφορα αδικήματα ο κύριος αυτός πάντα βγαίνει λάδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ο μόνος υπάρχουν αρκετοί που είναι χαϊδεμένα παιδιά της πληροφόρησης και της παραπληροφόρησης. Αρχίζοντας από μερικούς & μερικές στην τηλεόραση και στα δελτία ειδήσεων που είναι παντογνώστες και ενώ κάνουν σε κάποιον την ερώτηση δίνουν οι ίδιοι την απάντηση ή φέρνουν τον ομιλητή σε μειονεκτική θέση αφού δεν αφήνουν τον άνθρωπο να απάντηση.
Από την άλλη μεριά δεν είναι άμοιρη η δημοσιογραφία και τα μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας για το που έχει φτάσει η Ελλάδα σήμερα.
Αλλά αυτό με τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια είναι έγκλημα που εάν δεν εξιχνιαστεί σύντομα θα δεν θα είναι μόνο έγκλημα με το ότι σκότωσαν έναν άνθρωπο αλλά είναι έγκλημα εναντίον της δημοσιογραφίας και της ελεύθερης γνώμης. Σε άλλες χώρες ή και στην Ελλάδα ακόμα σε άλλες εποχές αξιωματικοί θα τίθεντο σε διαθεσιμότητα και πολιτικοί θα παραιτούντο. Αλλά τι ψάχνουμε τώρα; Έτσι όπως έχουν κάνει τη γενέτειρα είναι να την κλαις.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου