Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Τα έβαλε με ένα “χαϊδεμένο παιδί”

Πέμπτη, 22 Ιουλίου, 2010
Θα παρακολουθήσουμε από κοντά την έκβαση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια. Τον άνθρωπο ούτε καν τον γνωρίζαμε αλλά μας έχει κάνει εντύπωση που τα έβαλε με έναν δημοσιογράφο "χαιδεμένο παιδί".
Γιατί ενώ αρκετές φορές έχουν έρθει στη δημοσιότητα διάφορα αδικήματα ο κύριος αυτός πάντα βγαίνει λάδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ο μόνος υπάρχουν αρκετοί που είναι χαϊδεμένα παιδιά της πληροφόρησης και της παραπληροφόρησης. Αρχίζοντας από μερικούς & μερικές στην τηλεόραση και στα δελτία ειδήσεων που είναι παντογνώστες και ενώ κάνουν σε κάποιον την ερώτηση δίνουν οι ίδιοι την απάντηση ή φέρνουν τον ομιλητή σε μειονεκτική θέση αφού δεν αφήνουν τον άνθρωπο να απάντηση.
Από την άλλη μεριά δεν είναι άμοιρη η δημοσιογραφία και τα μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας για το που έχει φτάσει η Ελλάδα σήμερα.
Αλλά αυτό με τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια είναι έγκλημα που εάν δεν εξιχνιαστεί σύντομα θα δεν θα είναι μόνο έγκλημα με το ότι σκότωσαν έναν άνθρωπο αλλά είναι έγκλημα εναντίον της δημοσιογραφίας και της ελεύθερης γνώμης. Σε άλλες χώρες ή και στην Ελλάδα ακόμα σε άλλες εποχές αξιωματικοί θα τίθεντο σε διαθεσιμότητα και πολιτικοί θα παραιτούντο. Αλλά τι ψάχνουμε τώρα; Έτσι όπως έχουν κάνει τη γενέτειρα είναι να την κλαις.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου