Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Νόμιμα τα «ξεκλείδωτα» κινητά στις ΗΠΑ
Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2010
Νόμιμη έκριναν οι Αρχές των ΗΠΑ το αίτημα του Ιδρύματος Προάσπισης Ψηφιακής Ελευθερίας (EFF), περί τροποποίηση των κινητών τηλεφώνων, προκειμένου να δέχονται και εφαρμογές που δεν είναι εγκεκριμένες από τον κατασκευαστή.
Το Electronic Frontier Foundation (EFF) ζήτησε από το Γραφείο για ζητήματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας να ισχύσουν εξαιρέσεις στη υφιστάμενη νομοθεσία που είναι σε ισχύ από το 1998 (Digital Millennium Copyright Act, DMCA) και απαγορεύει ορισμένες μορφές τροποποίηση του λογισμικού.
Το EFF πέτυχε να λάβει τη διαβεβαίωση ότι το jailbreaking, όπως ονομάζεται το «ξεκλείδωμα» ή το «σπάσιμο», είναι συμβατό με το δικαίωμα εύλογης χρήσης και επομένως νόμιμο.
Είναι δημοφιλείς στα iPhone γιατί μεταξύ άλλων επιτρέπει τη χρήση των συγκεκριμένων κινητών και με άλλες εταιρείες πλην της AT&T.
Επιπλέον, οι Αρχές έκαναν δεκτό το αίτημα του EFF για προστασία καλλιτεχνών που χρησιμοποιούν σύντομα αποσπάσματα από DVD για να δημιουργήσουν νέο, μη-εμπορικό υλικό με σκοπό το σχολιασμό και την κριτική.
Επιπλέον, αιτήθηκε και πέτυχε την ανανέωση απόφασης του 2006 για το νόμιμο «ξεκλείδωμα» κινητών τηλεφώνων ώστε να χρησιμοποιούνται και με άλλους παρόχους, όπως και άλλες εξαιρέσεις.
Μέχρι σήμερα η παραβίαση αυτών των νόμων στις ΗΠΑ μπορούσε να επιφέρει μηνύσεις από τον κατασκευαστή για παραβίαση του DMCA όπως και σε ακύρωση της εγγύησης της συσκευής.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου