Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Γονείς κατηγορούν τον παπά πως έπνιξε το παιδί τους στη βάπτιση

Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2010
Σοκ στη Μολδαβία έχει προκαλέσει ο πνιγμός ενός μωρού κατά τη διάρκεια της βάπτισής του με τους γονείς να κατηγορούν τον παπά για το άσχημο τέλος του μόλις έξι εβδομάδων παιδιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun, οι συγγενείς του μωρού κατηγορούν τον παπά πως δεν έκλεισε το στόμα του παιδιού ως όφειλε όταν το βουτούσε στην κολυμπήθρα. Ο πάτερ Valentin αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν.
"To είδαμε ξεκάθαρα πως ο παπάς δεν έκλεισε το στόμα του μωρού όπως κάνουν σε όλες τις βαπτίσεις για τη μη εισπνοή νερού. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως έβαζε το χέρι στην κοιλιά του γιου μας και κάλυπτε το κεφάλι όταν το βούτηξε τρεις φορές στην κολυμπήθρα", είπε ο 36χρονος Dumitru Gaidau, πατέρας του παιδιού.

"Το μωρό έκλαιγε ενώ πιστεύαμε πως ο παπάς θα έκανε αυτό που έπρεπε. Δυστυχώς όταν πήραμε το μωρό δεν μπορούσαμε να κάναμε τίποτα άλλο", ανέφερε συγκλονισμένη η νονά του παιδιού. Προσέθεσε μάλιστα πως του είπαν "τι κάνεις" εκείνος, όπως υποστήριξαν, απάντησε πως δεν είναι η πρώτη βάπτιση που κάνει και πως γνώριζε καλά την τελετή.

Ωστόσο, ο γιατρός που εξέτασε το νεκρό μωράκι διαπίστωσε πως είχε πεθάνει από πνιγμό.
Η τοπική αστυνομία διεξάγει έρευνες και σε περίπτωση που ο παπάς θεωρεί πως ευθύνεται τότε ενδέχεται να αντιμετωπίσει φυλάκιση τριών ετών.

Πηγή: KOΣMOΣ, Ιωάννα Μαμάη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου