Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Ανήλικοι τραυματίες σε συμπλοκή Ελλήνων-Αλβανών

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2010
Πέντε νεαροί, εκ των οποίων οι τέσσερις Έλληνες, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Βέροιας μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε στο χωριό Διαβατός Ημαθίας.
Τα επεισόδια, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, ξεκίνησαν μετά από έντονη λογομαχία για ασήμαντο λόγο ανάμεσα σε δύο παρέες Ελλήνων και Αλβανών.
Στη συμπλοκή, σύμφωνα με καταθέσεις συγγενών και συγχωριανών των θυμάτων, πήραν μέρος και ενήλικες Αλβανοί μετανάστες που επενέβησαν για να βοηθήσουν τους ανήλικους ομοεθνείς τους.
Οι τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 15 και 16 ετών, χτυπήθηκαν με μαχαίρια και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας. Οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι στην καρωτίδα και στην κοιλιακή χώρα, και νοσηλεύονται στην εντατική. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Ένας Αλβανός κρατείται στην Ασφάλεια Βέροιας, καθώς κατηγορείται πως συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση εναντίον των ανηλίκων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δραστών.

Πηγή: KOΣMOΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου