Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Ανήλικοι τραυματίες σε συμπλοκή Ελλήνων-Αλβανών

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2010
Πέντε νεαροί, εκ των οποίων οι τέσσερις Έλληνες, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Βέροιας μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε στο χωριό Διαβατός Ημαθίας.
Τα επεισόδια, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, ξεκίνησαν μετά από έντονη λογομαχία για ασήμαντο λόγο ανάμεσα σε δύο παρέες Ελλήνων και Αλβανών.
Στη συμπλοκή, σύμφωνα με καταθέσεις συγγενών και συγχωριανών των θυμάτων, πήραν μέρος και ενήλικες Αλβανοί μετανάστες που επενέβησαν για να βοηθήσουν τους ανήλικους ομοεθνείς τους.
Οι τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 15 και 16 ετών, χτυπήθηκαν με μαχαίρια και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας. Οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι στην καρωτίδα και στην κοιλιακή χώρα, και νοσηλεύονται στην εντατική. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Ένας Αλβανός κρατείται στην Ασφάλεια Βέροιας, καθώς κατηγορείται πως συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση εναντίον των ανηλίκων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δραστών.

Πηγή: KOΣMOΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου