Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ανήλικοι τραυματίες σε συμπλοκή Ελλήνων-Αλβανών

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2010
Πέντε νεαροί, εκ των οποίων οι τέσσερις Έλληνες, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Βέροιας μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε στο χωριό Διαβατός Ημαθίας.
Τα επεισόδια, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, ξεκίνησαν μετά από έντονη λογομαχία για ασήμαντο λόγο ανάμεσα σε δύο παρέες Ελλήνων και Αλβανών.
Στη συμπλοκή, σύμφωνα με καταθέσεις συγγενών και συγχωριανών των θυμάτων, πήραν μέρος και ενήλικες Αλβανοί μετανάστες που επενέβησαν για να βοηθήσουν τους ανήλικους ομοεθνείς τους.
Οι τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 15 και 16 ετών, χτυπήθηκαν με μαχαίρια και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας. Οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι στην καρωτίδα και στην κοιλιακή χώρα, και νοσηλεύονται στην εντατική. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Ένας Αλβανός κρατείται στην Ασφάλεια Βέροιας, καθώς κατηγορείται πως συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση εναντίον των ανηλίκων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δραστών.

Πηγή: KOΣMOΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου