Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Περικοπές δρομολογίων προς νησιά Ιονίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2010
«Κόβονται» από σήμερα δρομολόγια από το λιμάνι της Κυλλήνης με προορισμό τα νησιά του Ιονίου εξαιτίας της απεργίας των οδηγών φορτηγών δημόσιας χρήσης. Όπως δήλωσε μάλιστα στην «Πρώτη» ο Λιμενάρχης Κυλλήνης κ. Διονύσιος Ψαρόπουλος «τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει και θα αναγκαστούμε να κάνουμε περικοπές κάποιων δρομολογίων προς τα νησιά του Ιονίου από σήμερα λόγω της απεργίας» και πρόσθεσε: «Για το λόγο αυτό κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν από το λιμάνι της Κυλλήνης προς τα νησιά του Ιονίου να επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά με το Λιμεναρχείο μας ή με τα εκάστοτε πρακτορεία, έτσι ώστε να ενημερώνονται για τα δρομολόγια και να μην φθάνουν μέχρι το λιμάνι άσκοπα αν έχει γίνει περικοπή του δρομολογίου που επιθυμούν και να αποφευχθεί κάθε ταλαιπωρία για τους ίδιους».
Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο κ. Ψαρόπουλος επεσήμανε ότι η κίνηση στο λιμάνι έχει ήδη ξεκινήσει, αφού οι εργαζόμενοι παίρνουν τις καλοκαιρινές τους άδειες και έχουν προγραμματίσει τις διακοπές τους. «Η κίνηση έχει ξεκινήσει και αναμένουμε να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες. Τα δρομολόγια που υπήρχαν υπερκάλυπταν τις ανάγκες των πολιτών που ήθελαν να ταξιδέψουν προς τα νησιά του Ιονίου», σημείωσε ο κ. Ψαρόπουλος και τόνισε καταλήγοντας: «Όμως με τις περικοπές των δρομολογίων που θα ξεκινήσουν από σήμερα δεν ξέρουμε πόσοι πολίτες θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Και τα δρομολόγια των επόμενων ημερών επίσης θα εξαρτηθούν από την συνέχιση της απεργίας. Γι' αυτό ακόμα μία φορά καλούμε τους πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν από το λιμάνι μας προς το Ιόνιο πρώτα να ενημερώνονται».

Πηγή: ΠΡΩΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου