Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Περικοπές δρομολογίων προς νησιά Ιονίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2010
«Κόβονται» από σήμερα δρομολόγια από το λιμάνι της Κυλλήνης με προορισμό τα νησιά του Ιονίου εξαιτίας της απεργίας των οδηγών φορτηγών δημόσιας χρήσης. Όπως δήλωσε μάλιστα στην «Πρώτη» ο Λιμενάρχης Κυλλήνης κ. Διονύσιος Ψαρόπουλος «τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει και θα αναγκαστούμε να κάνουμε περικοπές κάποιων δρομολογίων προς τα νησιά του Ιονίου από σήμερα λόγω της απεργίας» και πρόσθεσε: «Για το λόγο αυτό κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν από το λιμάνι της Κυλλήνης προς τα νησιά του Ιονίου να επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά με το Λιμεναρχείο μας ή με τα εκάστοτε πρακτορεία, έτσι ώστε να ενημερώνονται για τα δρομολόγια και να μην φθάνουν μέχρι το λιμάνι άσκοπα αν έχει γίνει περικοπή του δρομολογίου που επιθυμούν και να αποφευχθεί κάθε ταλαιπωρία για τους ίδιους».
Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο κ. Ψαρόπουλος επεσήμανε ότι η κίνηση στο λιμάνι έχει ήδη ξεκινήσει, αφού οι εργαζόμενοι παίρνουν τις καλοκαιρινές τους άδειες και έχουν προγραμματίσει τις διακοπές τους. «Η κίνηση έχει ξεκινήσει και αναμένουμε να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες. Τα δρομολόγια που υπήρχαν υπερκάλυπταν τις ανάγκες των πολιτών που ήθελαν να ταξιδέψουν προς τα νησιά του Ιονίου», σημείωσε ο κ. Ψαρόπουλος και τόνισε καταλήγοντας: «Όμως με τις περικοπές των δρομολογίων που θα ξεκινήσουν από σήμερα δεν ξέρουμε πόσοι πολίτες θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Και τα δρομολόγια των επόμενων ημερών επίσης θα εξαρτηθούν από την συνέχιση της απεργίας. Γι' αυτό ακόμα μία φορά καλούμε τους πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν από το λιμάνι μας προς το Ιόνιο πρώτα να ενημερώνονται».

Πηγή: ΠΡΩΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου