Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Πρεσβευτής των ΗΠΑ σε επέτειο για τη Χιροσίμα


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2010
Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ιαπωνία θα παραβρεθεί σε τελετή για την 65η επέτειο ρίψης της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το State Department.
"Ο πρεσβευτής Τζον Ρους θα εκπροσωπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στην ειρηνιστική εκδήλωση της 6ης Αυγούστου στη Χιροσίμα για να εκφράσει το σεβασμό μας για όλα τα θύματα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου", σημείωσε ο εκπρόσωπος του State Department, Τζέι Κρόουλι.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν στείλει πρεσβευτή σε επέτειο της ρίψης ατομικής βόμβας από αμερικανικό βομβαρδιστικό στη Χιροσίμα.
Ερωτηθείς επ' αυτού, ο Τζέι Κρόουλι δεν έκανε κανένα σχόλιο και περιορίστηκε να πει πως “αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή σκεφτήκαμε ότι ήταν το σωστό”. Διπλωματικούς απεσταλμένους στην εκδήλωση φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να στείλουν επίσης η Βρετανία και η Γαλλία.
Υπενθυμίζεται πως τρεις μόλις ημέρες μετά τη ρίψη της βόμβας στη Χιροσίμα, άλλο αεροσκάφος προχώρησε στη ρίψη ατομικής βόμβας στο Ναγκασάκι. Περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις επιθέσεις (είτε από τις εκρήξεις, είτε από τη ραδιενέργεια τα επόμενα χρόνια). Να σημειωθεί πως η Ιαπωνία είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει δεχτεί πυρηνική επίθεση.

Πηγή: KOΣMO, Μαρίνα Κουτσούμπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου