Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

«Η Τουρκία είναι εχθρός της Ελλάδας»

Δηλώσεις του μητροπολίτη Άνθιμου στο κυριακάτικο κήρυγμά του

Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2010
«Εχθρό της Ελλάδας» και «μόνιμη απειλή που έχει κυκλώσει τη χώρα μας» χαρακτήρισε την Τουρκία ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος στο κήρυγμα που πραγματοποίησε την Κυριακή.
«Να μην χάσουμε την ενότητα μας» επανέλαβε ο κ.Άνθιμος και αναφέρθηκε στους εξωτερικούς κινδύνους και συγκεκριμένα στη μόνιμη απειλή που έχει κυκλώσει την χώρα μας, «που δεν φοβάμαι να το πω είναι η Τουρκία».
Μάλιστα έκανε λόγο για τα τουρκικά πλοία «Πίρι Ρέις» και «Τσεσμέ» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόφαση της Αλβανικής Βουλής να ζητήσει τουρκικό πολεμικό πλοίο να ελλιμενιστεί στην Αδριατική, εντός των θαλασσίων υδάτων της Αλβανίας, χαρακτηρίζοντας τη γείτονα «διπλωματικό όργανο της Τουρκίας».
«Ένα τεράστιο πολεμικό πλοίο με 1250 ναύτες που βρίσκονται απέναντι από την Κέρκυρα, για πρώτη φορά πλοίο της Τουρκίας βρίσκεται στην Αδριατική. Σε κανένα πόλεμο και σε καμιά περίπτωση δεν είχε έρθει και ήρθε με απόφαση της Βουλής της Αλβανίας που είναι όργανον της Τουρκίας, διπλωματικά αυτή την ώρα» δήλωσε ο κ. Άνθιμος.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου