Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

«Η Τουρκία είναι εχθρός της Ελλάδας»

Δηλώσεις του μητροπολίτη Άνθιμου στο κυριακάτικο κήρυγμά του

Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2010
«Εχθρό της Ελλάδας» και «μόνιμη απειλή που έχει κυκλώσει τη χώρα μας» χαρακτήρισε την Τουρκία ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος στο κήρυγμα που πραγματοποίησε την Κυριακή.
«Να μην χάσουμε την ενότητα μας» επανέλαβε ο κ.Άνθιμος και αναφέρθηκε στους εξωτερικούς κινδύνους και συγκεκριμένα στη μόνιμη απειλή που έχει κυκλώσει την χώρα μας, «που δεν φοβάμαι να το πω είναι η Τουρκία».
Μάλιστα έκανε λόγο για τα τουρκικά πλοία «Πίρι Ρέις» και «Τσεσμέ» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόφαση της Αλβανικής Βουλής να ζητήσει τουρκικό πολεμικό πλοίο να ελλιμενιστεί στην Αδριατική, εντός των θαλασσίων υδάτων της Αλβανίας, χαρακτηρίζοντας τη γείτονα «διπλωματικό όργανο της Τουρκίας».
«Ένα τεράστιο πολεμικό πλοίο με 1250 ναύτες που βρίσκονται απέναντι από την Κέρκυρα, για πρώτη φορά πλοίο της Τουρκίας βρίσκεται στην Αδριατική. Σε κανένα πόλεμο και σε καμιά περίπτωση δεν είχε έρθει και ήρθε με απόφαση της Βουλής της Αλβανίας που είναι όργανον της Τουρκίας, διπλωματικά αυτή την ώρα» δήλωσε ο κ. Άνθιμος.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου