Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

Βρώμικη επίθεση εναντίον ροκ συγκροτήματος...

Περιστέρια έβαλαν στόχο τους Kings of Leon

Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα των Kings of Leon ανακοίνωσε ότι αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία του στο Σεντ Λούι μετά την παρουσίαση μόλις τριών τραγουδιών, γιατί περιστέρια που είχαν καθίσει στα δοκάρια της σκηνής τους "κουτσουλούσαν" συνεχώς.
Το συγκρότημα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σκηνή του Αμφιθεάτρου Verizon Wireless όταν ο μπασίστας του, Τζάρεντ Φόλογουιλ, δέχθηκε... κατά πρόσωπο τα περιττώματα των περιστεριών.
"Ο Τζάρεντ είχε 'χτυπηθεί' αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των δύο πρώτων τραγουδιών. Στη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού δέχθηκε 'πυρά' στο μάγουλο και ορισμένα από αυτά προσγειώθηκαν σχεδόν μέσα στο στόμα του, κατί που δεν μπορούσαμε να αντέξουμε άλλο", δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συγκροτήματος από το Νάσβιλ.
"Δεν είναι μόνο αποκρουστικό. Περιέχει και τοξικούς κινδύνους. Λες και τα περιστέρια προσπαθούσαν να εγκατασταθούν εκει πάνω", συνέχισε ο ίδιος.

Ο ντράμερ του συγκροτήματος Νέιταν Φόλογουιλ ζητά μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter συγγνώμη από τους θαυμαστές τους.
"Λυπούμεθα πολύ Σεντ Λούι. Έπρεπε να σκουπίζουμε τα... περιττώματα του περιστεριού από το στόμα του Τζάρεντ και το θεωρήσαμε τελείως ανθυγιεινό να συνεχίσουμε".
Το συγκρότημα που έχει τιμηθεί με βραβείο Γκράμι και αποτελείται από τα τρία αδέλφια Φόλογουιλ και τον ξάδελφο τους Μάθιου στην κιθάρα, θα συνεχίσει την περιοδεία του στο Κλίβελαντ του Οχάιο, και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Καναδά και τη Βρετανία.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου