Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Δεν κάνουμε διαφήμιση σε εγκληματίες.

Τους αγνοούμε.

Eίναι ευθύνη της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ βέβαια.

Διαβάσαμε την προκήρυξη της ΧΕΣΤΑ ooopssss (ΣΕΧΤΑ) των δολοφόνων του Σωκράτη Γκιόλια και δεν θα τη βάλουμε στην ιστοσελίδα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα κάνουμε εμείς διαφήμιση σε μηδενιστές. Ας κάνει τη δουλειά της η αστυνομία και οι αρμόδιοι που έφεραν την Ελλάδα σε τέτοιο επίπεδο.
Ξέρεις τι είναι να προβάλουμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό σε Αμερικανούς και άλλους για να έρθουν στην Ελλάδα για τουρισμό και ακόμα η Ελλάδα να ζει στην εποχή του Ξηρού και του Κουφοντίνα;

Αλήθεια που είναι ο Μ. Χρυσοχοϊδης; Εκδρομή με τον Κ. Καραμανλή είναι;

Που είναι ο Κ. Λαλιώτης; Μάθαμε ότι ο Ι.Ζ. θα πάει στην περιφέρεια.

Μία ερώτηση έκανε τον περασμένο Ιουνιο ο Σωκράτης Γκιόλιας δια μέσου της ιστοσελίδας troktiko και ρωτούσε που είναι ο Κ. Λαλιώτης. Mε 3 σελίδες απάντηση έδωσε ο Λαλιώτης. Σαν να ξαφνιάστηκε δηλαδή.

Wake up Athens, η κοροϊδία πρέπει να λάβει τέλος. Φτάνει πιά.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου