Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Δεν κάνουμε διαφήμιση σε εγκληματίες.

Τους αγνοούμε.

Eίναι ευθύνη της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ βέβαια.

Διαβάσαμε την προκήρυξη της ΧΕΣΤΑ ooopssss (ΣΕΧΤΑ) των δολοφόνων του Σωκράτη Γκιόλια και δεν θα τη βάλουμε στην ιστοσελίδα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα κάνουμε εμείς διαφήμιση σε μηδενιστές. Ας κάνει τη δουλειά της η αστυνομία και οι αρμόδιοι που έφεραν την Ελλάδα σε τέτοιο επίπεδο.
Ξέρεις τι είναι να προβάλουμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό σε Αμερικανούς και άλλους για να έρθουν στην Ελλάδα για τουρισμό και ακόμα η Ελλάδα να ζει στην εποχή του Ξηρού και του Κουφοντίνα;

Αλήθεια που είναι ο Μ. Χρυσοχοϊδης; Εκδρομή με τον Κ. Καραμανλή είναι;

Που είναι ο Κ. Λαλιώτης; Μάθαμε ότι ο Ι.Ζ. θα πάει στην περιφέρεια.

Μία ερώτηση έκανε τον περασμένο Ιουνιο ο Σωκράτης Γκιόλιας δια μέσου της ιστοσελίδας troktiko και ρωτούσε που είναι ο Κ. Λαλιώτης. Mε 3 σελίδες απάντηση έδωσε ο Λαλιώτης. Σαν να ξαφνιάστηκε δηλαδή.

Wake up Athens, η κοροϊδία πρέπει να λάβει τέλος. Φτάνει πιά.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου