Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

"ΞΑΝΑΖΟΥΝ" ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΣΤΟ ΧΛΕΜΟΥΤΣΙ
Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2010
Μουσείο με εκθέματα από την εποχή των Ιπποτών, μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, λειτουργεί από τα μέσα Ιουνίου στο Κάστρο Χλεμούτσι, στην Ηλεία. Όπως ανέφερε στο IONION FM, η αρχαιολόγος Αθανασία Ράλλη, αναφέρεται στην περίοδο της Φραγκοκρατίας, με εκθέματα από Γλαρέντζα, Ανδραβίδα, Ανήλιο, Πάτρα, Κόρινθο, περιοχές που αποτελούσαν το Φράγκικο Πριγκιπάτο της Αχαΐας, με πρωτεύουσα την Ανδραβίδα. Ώρες λειτουργίας καθημερινά εκτός Δευτέρας 8.30 -15.30. Η κ. Ράλλη ανέφερε ότι οι συμβάσεις των υπαλλήλων που λειτουργούν το Μουσείο, λήγουν στο τέλος του χρόνου.

ΠHΓΗ: IONION FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου