Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

"ΞΑΝΑΖΟΥΝ" ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΣΤΟ ΧΛΕΜΟΥΤΣΙ
Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2010
Μουσείο με εκθέματα από την εποχή των Ιπποτών, μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, λειτουργεί από τα μέσα Ιουνίου στο Κάστρο Χλεμούτσι, στην Ηλεία. Όπως ανέφερε στο IONION FM, η αρχαιολόγος Αθανασία Ράλλη, αναφέρεται στην περίοδο της Φραγκοκρατίας, με εκθέματα από Γλαρέντζα, Ανδραβίδα, Ανήλιο, Πάτρα, Κόρινθο, περιοχές που αποτελούσαν το Φράγκικο Πριγκιπάτο της Αχαΐας, με πρωτεύουσα την Ανδραβίδα. Ώρες λειτουργίας καθημερινά εκτός Δευτέρας 8.30 -15.30. Η κ. Ράλλη ανέφερε ότι οι συμβάσεις των υπαλλήλων που λειτουργούν το Μουσείο, λήγουν στο τέλος του χρόνου.

ΠHΓΗ: IONION FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου