Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Ασπίδα» στον καρκίνο του μαστού η μεσογειακή διατροφή.

Η μεσογειακή διατροφή συμβάλλει στη μείωση του κίνδυνου

Ήταν Πρώτο Μας Θέμα στις 24/07/2010
«Ασπίδα» στον καρκίνο του μαστού αποτελεί η μεσογειακή διατροφή, καθώς συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξής του μετά την εμμηνόπαυση. Σύμφωνα με δεκαετή έρευνα του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών, σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθηνών και το Χάρβαρντ, όσες γυναίκες ακολούθησαν κατά γράμμα τη μεσογειακή διατροφή, είχαν 20% λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν τη νόσο.
Η μεσογειακή διατροφή περιλαμβάνει πολλά φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και ελαιόλαδο, μέτρια κατανάλωση ψαριών και οσπρίων, και μικρη κατανάλωση κρέατος. Οι Ελληνίδες σε σχέση με τις Βορειοευρωπαίες παρουσιάζουν χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας λόγω καρκίνου του μαστού έως και 35%.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου