Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Ασπίδα» στον καρκίνο του μαστού η μεσογειακή διατροφή.

Η μεσογειακή διατροφή συμβάλλει στη μείωση του κίνδυνου

Ήταν Πρώτο Μας Θέμα στις 24/07/2010
«Ασπίδα» στον καρκίνο του μαστού αποτελεί η μεσογειακή διατροφή, καθώς συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξής του μετά την εμμηνόπαυση. Σύμφωνα με δεκαετή έρευνα του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών, σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθηνών και το Χάρβαρντ, όσες γυναίκες ακολούθησαν κατά γράμμα τη μεσογειακή διατροφή, είχαν 20% λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν τη νόσο.
Η μεσογειακή διατροφή περιλαμβάνει πολλά φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και ελαιόλαδο, μέτρια κατανάλωση ψαριών και οσπρίων, και μικρη κατανάλωση κρέατος. Οι Ελληνίδες σε σχέση με τις Βορειοευρωπαίες παρουσιάζουν χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας λόγω καρκίνου του μαστού έως και 35%.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου