Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

ΒΡ: Επιστρέφει η πλατφόρμα άντλησης στον Κόλπο του Μεξικού

Ο διαχειριστής του ειδικού λογαριασμού για τα θύματα της ΒΡ, ανακοίνωσε ότι η πετρελαϊκή εταιρία την καταβολή των αποζημιώσεων

Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2010
Ο Κ. Φάινμπεργκ ανακοίνωσε ότι η ΒΡ καθυστερεί την καταβολή των αποζημιώσεων στα θύματα της ρύπανσης.  Μία πλατφόρμα άντλησης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην περιοχή του Κόλπου του Μεξικού, όπου έχει σημειωθεί η διαρροή της BP, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.
Πάντως, η πλατφόρμα, που βοηθά στην απάντληση από το ανακουφιστικό φρέαρ στην περιοχή της διαρροής στον Κόλπου του Μεξικού πιθανότατα θα επαναλάβει τις εργασίες της εντός μιας εβδομάδας.
Παράλληλα, ο δικηγόρος Κένεθ Φάινμπεργκ, διαχειριστής του ειδικού λογαριασμού των 20 δισ. δολαρίων για τα θύματα της ΒΡ, ανακοίνωσε ότι η πετρελαϊκή εταιρία καθυστερεί την καταβολή των αποζημιώσεων στα θύματα της ρύπανσης από την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού.
"Ανησυχώ ότι η BP καθυστερεί την καταβολή (των αποζημιώσεων). Ναι, η BP κωλυσιεργεί. Αμφιβάλλω ότι το κάνει για οικονομικούς λόγους. Δεν είναι αυτό. Απλά δεν νομίζω ότι γνωρίζουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις (των εναγόντων)", είπε ο Φάινμπεργκ σε δημοσιογράφους.
Στο μεταξύ, σχετικά με την τροπική καταιγίδα Μπόνι, το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Τυφώνων, ανακοίνωσε ότι εξασθένησε περαιτέρω το Σάββατο και φαίνεται ελάχιστα πιθανό να ενισχυθεί καθώς κινείται προς την περιοχή του Κόλπου.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου