Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΒΡ: Επιστρέφει η πλατφόρμα άντλησης στον Κόλπο του Μεξικού

Ο διαχειριστής του ειδικού λογαριασμού για τα θύματα της ΒΡ, ανακοίνωσε ότι η πετρελαϊκή εταιρία την καταβολή των αποζημιώσεων

Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2010
Ο Κ. Φάινμπεργκ ανακοίνωσε ότι η ΒΡ καθυστερεί την καταβολή των αποζημιώσεων στα θύματα της ρύπανσης.  Μία πλατφόρμα άντλησης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην περιοχή του Κόλπου του Μεξικού, όπου έχει σημειωθεί η διαρροή της BP, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.
Πάντως, η πλατφόρμα, που βοηθά στην απάντληση από το ανακουφιστικό φρέαρ στην περιοχή της διαρροής στον Κόλπου του Μεξικού πιθανότατα θα επαναλάβει τις εργασίες της εντός μιας εβδομάδας.
Παράλληλα, ο δικηγόρος Κένεθ Φάινμπεργκ, διαχειριστής του ειδικού λογαριασμού των 20 δισ. δολαρίων για τα θύματα της ΒΡ, ανακοίνωσε ότι η πετρελαϊκή εταιρία καθυστερεί την καταβολή των αποζημιώσεων στα θύματα της ρύπανσης από την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού.
"Ανησυχώ ότι η BP καθυστερεί την καταβολή (των αποζημιώσεων). Ναι, η BP κωλυσιεργεί. Αμφιβάλλω ότι το κάνει για οικονομικούς λόγους. Δεν είναι αυτό. Απλά δεν νομίζω ότι γνωρίζουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις (των εναγόντων)", είπε ο Φάινμπεργκ σε δημοσιογράφους.
Στο μεταξύ, σχετικά με την τροπική καταιγίδα Μπόνι, το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Τυφώνων, ανακοίνωσε ότι εξασθένησε περαιτέρω το Σάββατο και φαίνεται ελάχιστα πιθανό να ενισχυθεί καθώς κινείται προς την περιοχή του Κόλπου.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου