Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

ΒΡ: Επιστρέφει η πλατφόρμα άντλησης στον Κόλπο του Μεξικού

Ο διαχειριστής του ειδικού λογαριασμού για τα θύματα της ΒΡ, ανακοίνωσε ότι η πετρελαϊκή εταιρία την καταβολή των αποζημιώσεων

Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2010
Ο Κ. Φάινμπεργκ ανακοίνωσε ότι η ΒΡ καθυστερεί την καταβολή των αποζημιώσεων στα θύματα της ρύπανσης.  Μία πλατφόρμα άντλησης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην περιοχή του Κόλπου του Μεξικού, όπου έχει σημειωθεί η διαρροή της BP, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.
Πάντως, η πλατφόρμα, που βοηθά στην απάντληση από το ανακουφιστικό φρέαρ στην περιοχή της διαρροής στον Κόλπου του Μεξικού πιθανότατα θα επαναλάβει τις εργασίες της εντός μιας εβδομάδας.
Παράλληλα, ο δικηγόρος Κένεθ Φάινμπεργκ, διαχειριστής του ειδικού λογαριασμού των 20 δισ. δολαρίων για τα θύματα της ΒΡ, ανακοίνωσε ότι η πετρελαϊκή εταιρία καθυστερεί την καταβολή των αποζημιώσεων στα θύματα της ρύπανσης από την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού.
"Ανησυχώ ότι η BP καθυστερεί την καταβολή (των αποζημιώσεων). Ναι, η BP κωλυσιεργεί. Αμφιβάλλω ότι το κάνει για οικονομικούς λόγους. Δεν είναι αυτό. Απλά δεν νομίζω ότι γνωρίζουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις (των εναγόντων)", είπε ο Φάινμπεργκ σε δημοσιογράφους.
Στο μεταξύ, σχετικά με την τροπική καταιγίδα Μπόνι, το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Τυφώνων, ανακοίνωσε ότι εξασθένησε περαιτέρω το Σάββατο και φαίνεται ελάχιστα πιθανό να ενισχυθεί καθώς κινείται προς την περιοχή του Κόλπου.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου