Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Συναγερμός στον Κόλπο του Μεξικού εξαιτίας τροπικής θύελλας


Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2010
Έτοιμα να εγκαταλείψουν τον κόλπο του Μεξικού είναι τα βασικά πλοία και τα πλοία άντλησης στο σημείο που έχει σημειωθεί η διαρροή από το φρέαρ της BP εξαιτίας της τροπικής θύελλας Μπόνι, η οποία εκτιμάται ότι θα πλήξει την περιοχή μέσα στις επόμενες 48 ώρες.
Η πολύ γρήγορα κινούμενη θύελλα εκτιμάται ότι θα πλήξει με σφοδρές καταιγίδες την περιοχή της βόρειας Φλόριντας Κις πριν διασχίσει τη χερσόνησο και στραφεί προς τον Κόλπο του Μεξικού.
Δύο πλατφόρμες άντλησης που βρίσκονται πάνω από τα ανακουφιστικά φρέατα αναμένεται να απομακρυνθούν από τη πορεία της θύελλας Μπόνι, δήλωσε ένας από τους διαχειριστές της επιχείρησης άντλησης του πετρελαίου.
Η θύελλα στις 15.00 ώρα Ελλάδας της Παρασκευής βρισκόταν σε απόσταση 130 χιλιομέτρων νότια νότιο-ανατολικά της μητρόπολης της Φλόριντας και κατευθυνόταν προς τον Κόλπο του Μεξικού με 31 χιλιόμετρα την ώρα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Αμερικανικού Εθνικού Κέντρου για την πρόβλεψη των Τυφώνων, η θύελλα αναμένεται ότι θα περάσει και από την περιοχή της Λουιζιάνα, που ήδη αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με τη διαρροή του πετρελαίου της ΒΡ, την Κυριακή το πρωί.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου