Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Εκτός Εθνικής Αργεντινής ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2010 Απομακρύνθηκε από τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής ο Ντιέγκο Μαραντόνα μετά την ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας (AFA) να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της AFA.
Το μέλλον του Μαραντόνα ήταν αμφίβολο μετά την ήττα της Αργεντινής από τη Γερμανία με 4-0 στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου