Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Δεν θα δέσει στο λιμάνι το ZENITH

Λόγω της απεργίας της ΠΝΟ το κρουαζιερόπλοιο δε "δένει" στον Πειραιά

29/05/2010

Παρακάμπτει τελικώς τα ελληνικά λιμάνια το κρουαζιερόπλοιο ZENITH λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει για τη Δευτέρα η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Θα καταπλεύσει στη Μάλτα ώστε να μην υποστούν νέα ταλαιπωρία οι επιβάτες του.
Στην πιο κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία και του τουρισμού η ισπανική εταιρία διαμηνύει για ακόμα μία φορά ότι θα απομακρύνει για πάντα το πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των συνδικαλιστών εναντίον του.
Εκτιμάται ότι η απομάκρυνση του ΖΕΝΙΤΗ από το λιμάνι του Πειραιά θα σημάνει απώλειες 10 εκατ. ευρώ για την ελληνική οικονομία. Δεν αποκλείεται όμως και το ενδεχόμενο η εταιρεία να ακυρώσει τα προγράμματα κρουαζιέρας για την επόμενη σεζόν όχι μόνο του ΖΕΝΙΤΗ, αλλά και ενός ακόμη κρουαζιερόπλοιου που θα ερχόταν στην Ελλάδα με έδρα και αυτό τον Πειραιά.
Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο τουριστικός πράκτορας Μιχάλης Νομικός, το ZENITH είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει 34 κρουαζιέρες στη διάρκεια της σεζόν μεταφέροντας περίπου 60.000 επιβάτες. Η παρεμπόδιση της αποβίβασης τους στερεί από τη χώρα σημαντικά έσοδα.

Επίσης τα κρουαζιερόπλοια «Άκουα Μαρίν» και «Πέρλα» πρόκειται για αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά στις 11 το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο η ΠΝΟ δηλώνει αποφασισμένη να μην επιτρέψει τον απόπλου τους πριν από τις 6 το πρωί της Τρίτης.

Source: SKAI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου