Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Φοροφυγάδες με... Lamborghini!

Στην τσιμπίδα της ΣΔΟΕ πιάστηκαν μερικοί από τους θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, από αυτούς που παρκάρουν τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα τους στα “parking” των μαγαζιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προηγούμενη Δευτέρα (17/5) οι ελεγκτές της ΣΔΟΕ πήγαιναν στα πάρκινγκ των νυχτερινών μαγαζιών και κατέγραφαν τους αριθμούς των πινακίδων των οχημάτων.
Με τη βοήθεια του Taxis, οι ελεγκτές διαπίστωσαν πως τα περισσότερα από αυτά είχαν εισαχθεί ως ελαφρώς μεταχειρισμένα από χώρες της Ευρώπης με υποτιμολογημένα παραστατικά.
Ενώ, δηλαδή, η εργοστασιακή τιμή τους έφτανε τις 70 - 80.000 ευρώ και η εμπορική τις 150 – 200.000 ευρώ, στα τιμολόγια αναγράφονταν τιμές εισαγωγής 15 - 20.000, χρησιμοποιώντας περισσότερα χρόνια παλαιότητας από τα πραγματικά.
'Έτσι λοιπόν οι θαμώνες απέφευγαν το πόθεν έσχες και φυσικά τα τεκμήρια. Το πιο “εντυπωσιακό” από όλα είναι ότι στην πλειονότητα τους δήλωναν στην εφορία ετήσιο εισόδημα 5 με 10 χιλιάδες ευρώ, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν έκαναν καθόλου φορολογική δήλωση!

Πηγή: KONTPA, Άγγελος Ανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου