Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

"Μπλόκο" του ΟΤΕ στο τηλέφωνο του Παπανδρέου

Επτά ημέρες χωρίς σταθερό τηλέφωνο έμεινε ο πρωθυπουργός στο σπίτι του στο Καστρί. Αυτό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης όταν οι βουλευτές στην Εξεταστική της Siemens του ανέφεραν σχετικό παραπολιτικό δημοσίευμα. Ο κ. Βουρλούμης αρχικά δήλωσε άγνοια και χαρακτήρισε ανεύθυνες τις πληροφορίες αλλά στη συνέχεια όταν επικοινώνησε με το γενικό διευθυντή περιφερειών του ΟΤΕ κ. Καραγιώργο διευκρίνισε ότι η τηλεφωνική γραμμή του πρωθυπουργού είχε φραγή εισερχομένων κλήσεων λόγω τεχνικού προβλήματος και λανθασμένης πληκτρολόγησης.
Ο κ. Βουρλούμης απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχει δόλος.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου και ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος δήλωσαν πως δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του κ. Βουρλούμη καθώς και ότι δεν ήταν ενήμερος για το θέμα.
Οι βουλευτές επισήμαναν ότι μέχρι σήμερα ποτέ δεν έχει διακοπεί τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού εξαιτίας της διακοπής της βουλευτικής του ατέλειας. Το λογικό είπαν, θα ήταν να διακοπούν οι εξερχόμενες και όχι οι εισερχόμενες κλήσεις.
Ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το πρόβλημα να μπορεί να έχει δημιουργηθεί από κάποιους που ήθελαν να μπλοκάρουν το τηλέφωνο του πρωθυπουργού.
Ο πρώην διευθυντής διαχείρισης δικτύου Νικήτας Μπαριτάκης αν και σήμερα συνταξιούχος, ερωτηθείς, είπε πως ο ίδιος ήξερε για το πρόβλημα που υπάρχει με το τηλέφωνο του πρωθυπουργού. Ο κ. Μπαριτάκης βρίσκεται σε διαμάχη με τον κ. Βουρλούμη.
Ο κ. Βουρλούμης εξετάστηκε κατ' αντιπαράθεση και με το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Πραις Γουότερ Χάουζ κ. Ψάλτη σχετικά με τον κοστολογικό έλεγχο που διενέργησε η εταιρεία το 2005 για αν ζημιώθηκε ο ΟΤΕ με τις συμβάσεις που είχε με τη Siemens.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου