Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Αίρουν την ασυλία δύο βουλευτών

Την άρση της ασυλίας δύο βουλευτών και την απόρριψη για άλλους δύο αποφάσισε σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής. Η Βουλή αποφάσισε την άρση ασυλίας των βουλευτών Θωμά Ρομπόπουλου (ΠΑΣΟΚ) και Κώστα Καραγκούνη (ΝΔ), οι οποίοι το είχαν ζητήσει νωρίτερα για να διαλευκανθούν πλήρως, όπως είπαν, οι υποθέσεις τους από τη Δικαιοσύνη.
Υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Ρομπόπουλου ψήφισαν 173, κατά ψήφισαν 48 και έξι δήλωσαν «παρών». Η ποινική δίωξη εναντίον του αφορούσε ανάρτηση διαφημιστικής πινακίδας κατά την προεκλογική περίοδο σε σημείο που απαγορευόταν.
Υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Καραγκούνη, που κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου, ψήφισαν 199 βουλευτές, 25 καταψήφισαν και τρεις δήλωσαν «παρών».
Κατά της άρσης ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Γρηγόρη Αποστολάκου, το αδίκημα του οποίου αφορούσε απειλή και εξύβριση, ψήφισαν 217 βουλευτές, πέντε ψήφισαν κατά και πέντε δήλωσαν «παρών».
Κατά, με 215 ψήφους, απορρίφθηκε η άρση ασυλίας για δύο υποθέσεις, που αφορούσαν συκοφαντική δυσφήμηση εκ μέρους του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αργύρη Λαφαζάνη. Πέντε ψήφισαν υπέρ και επτά δήλωσαν «παρών».

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου