Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Το αδιαχώρητο έγινε σήμερα. Πολύ κόσμος στην ιστοσελίδα μας

πρωτοφανές
Αυτό που έγινε σήμερα στην ιστοσελίδα μας είναι πρωτοφανές!  Μα τι κοσμοσυρροή ήταν αυτή; Όσοι μπαίνουν στην ιστοσελίδα μας συνήθως σε μία εβδομάδα μπήκαν σε μία μέρα και μόνο. Θα μας πείτε λόγο του Memorial Day, μπορεί αυτό να ισχύει για τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά για τον Καναδά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο;  Σημειωτέον ότι μετρήσαμε επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, διάφορες χώρες, από τις «πέντε θάλασσες» από υπερπόντια καράβια αλλά και από αεροπλάνα που κινούνται πάνω στη Γη. Σιγά-σιγά έρχονται όλο και πιο πολλοί να διαβάσουν, να πουν τη γνώμη τους και να κάνουν κριτική.
Πολλοί μα πάρα πολλοί αναγνώστες καυτηρίασαν τους «Ιεράρχες» που έκαναν αιτήσεις για να γίνουν Τούρκοι υπήκοοι. (Και τι δεν έγραψαν). Αρκετοί άλλοι λένε διάφορα για την επίθεση των Ισραηλινών στα καράβια που πήγαιναν με ανθρωπιστική βοήθεια στη λωρίδα της Γάζας.

Άλλοι πάλι διαβάζουν τις αθλητικές και άλλες ειδήσεις και ακούνε ραδιόφωνο.

Να το γράφει ένας αναγνώστης της σελίδας και ακροατής στο “derti” το ραδιοφωνικό πρόγραμμα λαϊκής ελληνικής μουσικής «Παιδιά από τη Βοστώνη σας ευχαριστώ πολύ.   Έχω εστιατόριο κοντά στο Vancouver, British Columbia, Canada και τυχαία έμαθα για την ιστοσελίδα σας. Είμαι τακτικός επισκέπτης και μου αρέσει πολύ. Ακούω τραγούδια αλλά και μαθαίνω νέα. Πέστε μου πως μπορώ να βοηθήσω την προσπάθεια σας. Ξυπνήστε μας γιατί μας πείρε ο ύπνος».
Ένας άλλος από το Βερολίνο γράφει «Τι έγινε ο κύριος Βασίλης; Έχει πολλές ημέρες να γράψει. Θέλω να τον γνωρίσω από κοντά γιατί τα γράφει έξω από τα δόντια»
και μία κυρία από τη Φλώριδα. «Έχω κάτι λεφτα στη Τράπεζα στην Ελλάδα και φοβάμαι μη τα χάσω με αυτά τα λαμόγια που ανεβοκατεβαίνουν στις κυβερνήσεις, Να είσαστε καλά. Σας αγαπάμε, Ντίνα από Τampa, Florida»

Στον φίλο από το Βανκούβερ, φίλε μας η ιστοσελίδα αυτή έγινε για να επικοινωνούμε με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, δεν θέλουμε τίποτα να μας δώσετε, είμαστε εθελοντές που προσπαθούμε αφιλοκερδώς να προσφέρουμε κάτι στον Ελληνισμό. Εάν θέλετε διαφημίστε την ιστοσελίδα μας και σε άλλους σε όλο τον κόσμο.

Στον κύριο από το Βερολίνο. Ο κ. Βασίλης Καυκάς απουσίαζε για μερικές ημέρες γιατί πήγε στο Πανηλειακό Συνέδριο και μετά στην Savannah, Georgia όπου απεφοίτησε η κόρη του από το Πανεπιστήμιο και δεν είχε fonts να γράφει Ελληνικά. Είναι καλά και επιστρέφει δριμύτερος αύριο.


Τέλος στην κ. Ντίνα από την Τάμπα. Κυρία Ντίνα, δεν νομίζουμε ότι υπάρχει φόβος για τα χρήματα σας στην Ελλάδα. Θα σας συμβουλεύαμε όμως να «κινήστε» λίγο το λογαριασμό σας (βάλτε ή βγάλτε ένα μικροποσό 1-10 ευρώ) γιατί όταν ένας λογαριασμός είναι ανενεργός για 2 χρόνια ίσως να έχετε πρόβλημα. Επικοινωνήστε αμέσως με την Τράπεζά σας.

Ευχαριστούμε όλους για την επικοινωνία και τα καλά σας λόγια αλλά και για την κριτική σας.

Η Ελλάδα υπάρχει στη Γεωγραφική της θέση, Νοτια-Ανατολική Ευρώπη, Μεσόγειος Θάλασσα, αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες.  Να είσαστε καλά και να προοδεύετε.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου