Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

«Όχι σε συγκαλύψεις»

Yπόθεση Βατοπαιδίου

«Όλα στο φως, δεν θα υποκύψουμε σε συμψηφισμούς» επαναλαμβάνει η κυβέρνηση

Τρίτη 25 Μαΐου 2010
«Οι εξεταστικές επιτροπές είναι θέμα της Βουλής και όχι της κυβέρνησης. Λειτουργούμε με βάση την αρχή της διαφάνειας, το εννοούμε όταν λέμε "φως σε όλα" και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω και να υποκύψουμε σε κανέναν συμψηφισμό» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Ερωτηθείς εάν θα υπάρξουν προανακριτικές επιτροπές ανέφερε ότι οι εξεταστικές επιτροπές, οι οποίες έχουν την αυτοτέλειά τους, θα αποφασίσουν τι θα γίνει.
«Η θέση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη, δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε συγκαλύψεις και συμψηφισμούς» υπογράμμισε.
Απαντώντας στις κατηγορίες της ΝΔ ότι η Σταματίνα Μαντέλη δεν λέει την αλήθεια και ότι έχει χρησιμοποιηθεί από το κυβερνών κόμμα, ο κ. Πεταλωτής διέψευσε κατηγορηματικά ότι χρησιμοποιείται κάποιος από το ΠΑΣΟΚ. «Έχουμε νοημοσύνη όλοι οι πολίτες και γνωρίζουμε τι γίνεται σε όλες τις υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος» επισήμανε.

Κληθείς να σχολιάσει δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ, ο οποίος ζήτησε να περάσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής από την εξεταστική, ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι ο κ. Καρατζαφέρης μπορεί να απευθυνθεί στα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, που συμμετέχουν στις εξεταστικές, και να προτείνουν την κλήση οποιουδήποτε μάρτυρα.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου