Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Κλοτσοπατινάδες στο Τορόντο

Φιλικό... ξύλο στον Καναδά στην ισοπαλία Παναθηναϊκού - Μπενφίκα

Αν ήταν έτσι τα... φιλικά, τότε τι θα γινόταν αν ήταν επίσημο! Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Μπενφίκα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Κυριακής στον Καναδά, όμως το ματς είχε αρκετή ένταση και πολλές αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Οι Λουζιτανοί τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νταβίντ Λουίς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σεμπάστιαν Λέτο ήταν ο καλύτερος του γηπέδου, ενώ την μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ την έχασε ο Αντε Ρουκάβινα στο 67' που είχε δοκάρι.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση. Στα μισά του πρώτου μέρους άναψε η πρώτη... σπίθα, σε αψιμαχία μεταξύ του Αϊρτον και του Κλέιτον, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν προσωρινά. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Δημούτσο, είχε ως συνέπεια να γίνει... χαμός, με τους παίκτες των δυο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και τον διαιτητή να μοιράζει κίτρινες κάρτες και να αποβάλει τον Νταβίντ Λουίς. Μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο τεχνικός διευθυντής των Ιβήρων, Ρουί Κόστα και έγιναν συστάσεις και στις δύο ομάδες.
Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 62' ο Ρουκάβινα σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Πέντε λεπτά αργότερα ο κροάτης έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, αφού από την σέντρα του Λέτο, η κεφαλιά του Ρουκάβινα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σαριέγκι δε θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ. Οι πορτογάλοι έφτασαν κοντά στο γκολ στην τελευταία φάση του ματς, όμως ο Γκαλίνοβιτς, που ήταν και η μοναδική αλλαγή που πραγματοποίησε ο Κριστόφ Βαζέχα, έκανε σωτήρια απόκρουση, διατηρώντας το 0-0.

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζεσούς): Μορέιρα, Νταβίντ Λουίς, Λουίς Φελίπε (16' Σαβιόλα, 46' Νούνο Γκόμες), Φάμπιο Φαρία, Σίντνεϊ, Σέζαρ Πεϊσότο, Ρούμπεν Αμορίμ, Φελίπε Μενέζες (46' Τσάβι Γκαρσία), Αϊρτον (90' Νταβίντ Σιμάο), Εντερ Λουίς (60' Λεάντρο Πιμέντα), Κάρντετς (46' Βέλντον)).

Παναθηναϊκός (Κριστόφ Βαζέχα): Καρνέζης (46' Γκαλίνοβιτς), Σαριέγκι, Μπίαρσμιρ, Καντέ, Μελίσσης, Λέτο, Μαρίνος, Δημούτσος, Σιμάο, Κλέιτον, Ρουκάβινα.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου