Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Προξενική Αρχή της Ουκρανίας στην Ηλεία

Μεγάλη ώθηση στον τουρισμό μας…

Μεγάλη ώθηση στον τουρισμό πρόκειται να δώσει η ίδρυση και λειτουργία γραφείων της Πρεσβείας της Ουκρανίας στο νομό τα εγκαίνια των οποίων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village & Royal Olympian στην Σκαφιδιά.
Επίτιμος Πρόξενος Πελοποννήσου αναλαμβάνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ξενοδοχειακής αλυσίδας Aldemar Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.
Στην τελετή ορκωμοσίας του κ Αγγελόπουλου θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των Πρεσβειών: Ουκρανίας, με επικεφαλή τον Πρέσβη Valerii Tsybukh Γενικός Πρόξενος της Ουκρανίας στην Αθήνα, Ihor Povzyk καθώς και οι ακόλουθοι πρόξενοι της Ουκρανικής Πρεσβείας Ilia Oliinyk, Mykola Taranenko, Serhiy Romanov και η Διευθύντρια Οικονομικού της Ουκρανικής Πρεσβείας Valentyna Bilan Γενικός Πρόξενος της Ουκρανίας στο Ρέθυμνο της Κρήτης, Ιωάννης Λίτινας Γεωργίας, με επικεφαλή τον Πρέσβη Irakli TavartikiladzeΛιθουανίας, με επικεφαλή τον Πρέσβη Arturas Zurauskas Ρωσίας, με επικεφαλή τον πρέσβη Vladimir I. Chkhikvishvili Λετονίας, με επικεφαλή την πρέσβειρα Liga Bergmane Μολδαβίας, με επικεφαλή τον πρέσβη Ion Ursu Πολωνίας, με επικεφαλή τον πρέσβη Michael Klinger Βουλγαρίας, με επικεφαλή Andrei Karaslavov Γενικός Πρόξενος του Ουζμπεκιστάν, Tokhirjon Mamajonov

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: 18:30 προσέλευση προσκεκλημένων 19:00 έναρξη τελετής 19:05 ομιλία πρέσβη Ουκρανίας 19:25 ομιλία επίτιμου πρόξενου 19:40 εθνικός ύμνος Ουκρανίας, εθνικός ύμνος Ελλάδας, με ταυτόχρονη έπαρση σημαίας των χωρών 19:45 αποκαλυπτήρια επιγραφής προξενείου 19:50 ξενάγηση στο γραφείο προξενείου
Την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των προξένων στον Αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας. Ειδική μνεία γίνεται στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ηλεία, την Τουριστική προοπτική και ανάπτυξη της.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ, Γιώργος Κ.Ροζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου