Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Σφοδρή «επίθεση» εναντίων των τεσσάρων κυβερνητικών βουλευτών του νομού εξαπέλυσε χθες ο δήμαρχος Αμαλιάδας Γιάννης Λυμπέρης

Σφοδρή «επίθεση» εναντίων των τεσσάρων κυβερνητικών βουλευτών του νομού εξαπέλυσε χθες ο δήμαρχος Αμαλιάδας Γιάννης Λυμπέρης σε νέα συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πλαισιωμένος από τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής.
Ο κ. Λυμπέρης επεσήμανε ότι το δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό και ότι ο αγώνας θα είναι διαρκείας, ενώ έστειλε τελεσίγραφο στους κυβερνητικούς βουλευτές να «σφραγίσουν» τα πολιτικά τους γραφεία στην Αμαλιάδα, εάν συνεχίσουν να λειτουργούν όπως σήμερα σε σχέση με την διοικητική μεταρρύθμιση «Καλλικράτης».
Ξεκινώντας ο κ. Λυμπέρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Αμαλιάδας, από την πρώτη στιγμή, χαιρέτησε την εξαγγελία στις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το σχέδιο «Καλλικράτης».
Το Δημοτικό Συμβούλιο εγκαίρως κατέθεσε εμπεριστατωμένη πρόταση για ένα βιώσιμο, ισχυρό και με αναπτυξιακές προοπτικές Δήμο «Ήλιδας», σύμφωνα με τα κριτήρια του προσχέδιου του ΥΠΕΣΔΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η γνωστή ανίατη ασθένεια του τόπου με μικρόβια: του τοπικισμού, την προσωπική και ιδιοτελή διαβούλευση του παρασκηνίου και την αρχή του διαίρει και βασίλευε, δεν κατέστη δυνατό να καταπολεμηθεί ούτε σε αυτή την καθοριστική για τη χώρα εκστρατεία μεταρρύθμισης του κράτους και της διοίκησης.Θλιβερή εξαίρεση στους Νομούς της Περιφέρειας, ο Νομός Ηλείας με τους 7 Δήμους. Θλιβερή εξαίρεση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η Δημοκρατική Αμαλιάδα».


«Δεν θα ανεχθούμε περαιτέρω εμπαιγμό»
Συνεχίζοντας, ο δήμαρχος Αμαλιάδας Γιάννης Λυμπέρης τόνισε: «Την υποχρεωτική συνένωση γεωγραφικών περιοχών και όμορων κοινωνιών με την προοπτική σε βάθος δεκαετιών, την μετατρέψανε εντέχνως οι εκπρόσωποί μας σε -Ποιος Θέλει Ποιον και -Ποιος δεν θέλει, ανάλογα με τις προσωπικές τους εκτιμήσεις.

Πιστεύουμε και ανακοινώνουμε σήμερα ευθαρσώς, ότι οι τοπικές κοινωνίες της Βουπρασίας και του Τραγανού οδηγούνται οριστικά σε χωροταξίες δήμων που δεν τις εκφράζουν.

Η ΑΜΑΛΙΑΔΑ σήμερα ανακοινώνει προς τους κυβερνητικούς βουλευτές, ότι δε θα ανεχθεί άλλο τον εμπαιγμό της πόλης.
Ανάλογα με τις θέσεις τους στο συγκεκριμένο άρθρο του νόμου, ο λαός του Δήμου θα κρίνει με συλλογικές, μαζικές κινητοποιήσεις, αν θα συνεχίσουν να είναι επιθυμητοί ή ανεπιθύμητοι στην πόλη
Αν συνεχίσουν και σήμερα τη μέχρι τώρα τακτική τους, καλό θα είναι να σφραγίσουν τα πολιτικά τους γραφεία».

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ, Στάθης Πουλιάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου