Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

«Στηρίξτε τον Πανηλειακό»

«Ακόμη και 10.000 ή 15.000 ευρώ αν βάλουν κάποιοι επιχειρηματίες, θα είναι μια σημαντική λύση για την ομάδα μας, ενόψει των υποχρεώσεων που υπάρχουν για την νέα αγωνιστική περίοδο».

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στο πρόεδρο του Πανηλειακού κ. Λάμπρο Μπίκο, που έκρουσε και αυτός χθες τον … κώδωνα του κίνδυνου για την «ερυθρόλευκη» ομάδα, αν δεν βρεθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να μπορέσει να βγει η επόμενη αγωνιστική περίοδος, χωρίς να υπάρχει άγχος για το οικονομικό.

«Αν θέλουμε να δούμε τον Πανηλειακό να πηγαίνει ψηλά και να έχει μια καλή πορεία στην Γ’ Εθνική, θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν. Αν βρεθούν κάποιοι επιχειρηματίες να βάλουν ένα μικρό ποσό, των 10.000 ή 20.000 ευρω, πιστεύω αυτοί ότι θα προσελκύσουν και άλλους στο να επενδύσουν τον Πανηλειακό. Ειδάλλως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα μας. Δεν αποκλείω αν δεν βρεθεί λύση στο οικονομικό να παραδώσουμε την ομάδα στον δήμο.

Είναι αδύνατο να καλύψουμε μόνοι μας τις ανάγκες του Πανηλειακού για την νέα αγωνιστική περίοδο» τόνισε επίσης ο κ. Μπίκος, που μας ενημέρωσε ότι παρά τις επαφές που έχει η διοίκηση με 60 περίπου επιχειρηματίες, τα πράγματα έως τώρα δεν πάνε και τόσο καλά, αφού το ενδιαφέρον για το μέλλον του Πανηλεικαού είναι πενιχρό.
Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην Γ.Σ. της Δευτέρας 31 Μαΐου, όπου θα φανεί και ποιοι μπορούν να βοηθήσουν τον Πανηλειακό σε αυτές τις κρίσιμες για το μέλλον του στιγμές.

Ελεύθεροι μετά το τουρνουά για το «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η ομάδα του Πανηλειακού θα προπονηθεί και πάλι την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει η ΕΠΣΗ για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Ακολούθως, μετά την λήξη του τουρνουά οι παίκτες του Πανηλειακού θα μείνουν ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και θα περιμένουν να ειδοποιηθούν από την τεχνική ηγεσία για την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για την νέα χρονιά, εφόσον όλα πάνε καλά στον διοικητικό τομέα.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ, Χρ. Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου