Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

Όταν υπάρχουν Άνθρωποι

Μία Ελληνίδα, που ήρθε από την Αμαλιάδα, μόλις 28 χρονών βρήσκετε με μία συγγενή της στη Νέα Υόρκη γιατί πάσχει από την ανίατη νόσο. Μητέρα, με ένα μικρό παιδάκι ψάχνει να βρει την υγειά της. Χωρίς χρήματα, χωρίς γλώσσα να επικοινωνήσει με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, σε αναπηρική καρέκλα βρέθηκε στην μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης. Αυτά μας πληροφόρησε προχθές Σάββατο, η κ. Γεωργία Ξυδιά-Παπαδοπούλου, πρώην Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου της Νέας Υόρκης κατά την διάρκεια του 12ου Πανηλειακού Συνεδρίου.
Μπορεί τα πολιτιστικά και τα πολιτικά σε κάθε οργάνωση να έχουν σημασία, μέγιστη σημασία όμως έχει ο άνθρωπος και η ανθρώπινη προσφορά και η κ. Γεωργία από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στην 28χρονη που έχει έρθει από την Αμαλιάδα. Όχι μόνο να πάει μαζί της στις εξετάσεις των ιατρών αλλά να χρησιμοποιήσει και την πιστωτική της κάρτα για μία άγνωστη Ελληνίδα από την Αμαλιάδα της Ηλείας. Εκεί ένας Ηλειώτης από το Τορόντο χωρίς δεύτερη κουβέντα ανέλαβε να βοηθήσει και αυτός για τα πρώτα έξοδα. Αλλά τα έξοδα είναι πολλά και τα προβλήματα της ασθενούς τεράστια.

Πρώτα-πρώτα λέμε εύγε στην κυρία Γεωργία Ξυδιά-Παπαδοπούλου για την βοήθεια και συμπαράσταση που προσέφερε και προσφέρει και σε όλους όσους βοηθούν και συμπαραστέκονται για να βρει η ασθενής την πόρτα του ξενοδοχείου που μένει ανοικτή και να βρει την πόρτα των γιατρών ανοικτή. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Γεωργία Ξυδιά-Παπαδοπούλου συμπαρίσταται σε πάσχοντες. Συγχαίρουμε την κυρία Παπαδοπούλου, τον Πατριώτη Ομογενή από το Τορόντο και όλους και όλες όσους και όσες βοήθησαν μέχρι τώρα και ζητούμε όπως οι ομογενείς της Νέας Υόρκης που θα ήθελαν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν με την κυρία Γεωργία Ξυδιά-Παπαδοπούλου ή με την ιστοσελίδα μας στο paneliakos@gmail.com και εμείς με τη σειρά μας θα επικοινωνήσουμε με την κυρία Γεωργία. Όπως είπαμε πιο πάνω η κατάσταση της υγείας της νεαρής κυρίας που ήρθε από την Αμαλιάδα είναι πολύ βαριά. Κάθε προσφορά είναι δεκτή. Να είσαστε καλά.
Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου