Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της 47χρονης που βρέθηκε σε βαρέλι

Το άρθρο έχει συνταχθεί την Τρίτη, 25 Μαΐου, 2010 και έχει καταχώρηθεί στην κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σχόλια σε αυτό το άρθρο μέσω του RSS 2.0 feed. Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση , ή να κάνετε trackback από το site σας.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της 47χρονης που βρέθηκε σε βαρέλι

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 47χορνης γυναίκας που είχε βρεθεί σε σιδερένιο βαρέλι στα Χανιά την Κυριακή. Όπως προέκυψε από την προανάκριση δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 49χρονος ελληνικής υπηκοότητας, ιδιοκτήτης του αγροκτήματος.

Σημειώνεται ότι, στις 20 Μαΐου ο δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με κυνηγετικό όπλο και τώρα νοσηλεύεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Μέχρι σήμερα δεν είναι δυνατό να εξεταστεί ο μάρτυρας. Ωστόσο, η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στον κ. Ανακριτή Χανίων για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Πηγή: Απογευματινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου