Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Επεισόδιο σε Αεροπλάνο της United Airlines

Το αεροσκάφος της United Airlines, πτήση 223, που έφυγε από το Washington Dulles International Airport και ήταν σε πορεία με προορισμό το Las Vegas άλλαξε πορεία γιατί ένας επιβάτης που κρατούσε σακούλα έφυγε από το κάθισμα του που ήταν στο πίσω μέρος του αεροσκάφους πήγε μπροστά και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου.
Τον άρπαξαν άλλοι επιβάτες και τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να ολοκληρώσει την προσπάθεια του και να θρηνήσουμε δεκάδες θύματα.

Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Denver, Colorado. Περίπου 7 επιβάτες κινητοποιήθηκαν και τον έριξαν στο πάτωμα όπου τον είχαν έως ότου προσγειώθηκε το αεροσκάφος και τον παρέλαβαν οι αστυνομικές και αρχές ασφαλείας του FBI.

Όπως είπαν οι επιβάτες ο άνθρωπος αυτός τα είχε χαμένα και δεν ήξερε που βρισκόταν. Οι αρχές δεν νομίζουν ότι ήταν σχέδιο τρομοκρατών, ενώ αμέσως μόλις τον παρέλαβαν στο αεροδρόμιο του Denver τον πήγαν για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Να σημειώσουμε ότι η πτήση 223 ήταν καθυστερημένη κατά τρεις ώρες πριν την αναχώρηση τα από την Ουάσιγκτον λόγο μηχανικής βλάβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου